1 Proiect
1 Apartament
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

Zora Residence
Finalizat

Zora Residence

Mamaia, Zona Nord

Zora Residence înseamnă bucuria de a trăi confortabil la malul mării şi reprezintă o contopire frumoasă de concepte care îmbină ideea unui cămin confortabil cu privilegii... mai multe detalii

132.000 €
1 Proprietate
2 Camere
82 mp
Vezi  o  Proprietate
Ascunde

Despre noi

RIN FOOD & BAR

RIN FOOD & BAR SRL

CUI RO32731335

Reg. Comert J13/178/2014

Zora Residence este un proiect imobiliar dezvoltat de o echipă cu experienţă în construcţii care îşi dedică întreaga activitate dezvoltării de concepte rezidenţiale în care accentul este pus pe confortul şi siguranţa viitorilor locatari.

Până în prezent, portofoliul echipei noastre mai include un imboil P+6E cu 54 de apartamente construit în 2008 în staţiunea Eforie şi un alt imobil P + 6E cu 18 apartamente construit în 2018 în Constanţa, în zona Campusului Universitar. Profesionalismul cu care abordăm fiecare proiect, calitatea în construcţii şi arhitectura moderă a fiecărui imobil ne ajută să rămânem competitivi într-o piaţă aflată în continuă creştere.

Pentru proiectele imobiliare pe care le realizam căutam întotdeauna locaţii care să ofere locatarilor avantajul unei amplasări favorabile, colaborăm doar cu furnizori renumiţi şi ne alegem echipa de constructori dintre profesoniştii care împărtăşesc aceeaşi viziune cu noi – aceea de a oferi un standard înalt de calitate şi siguranţă. Totul pentru că actualii şi viitorii noştri clienţi să se bucure de confort şi siguranţă.