Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
GEO a întrebat

AS VREA SA AFLU DIN EXPERIENTELE VOASTRE DACA E MAI CONVENABIL SA…

publicat pe 6 Sep 2011 in categoria Cumpărători

AS VREA SA AFLU DIN EXPERIENTELE VOASTRE DACA E MAI CONVENABIL SA CUMPERI UN APARTAMENT CU IMBUNATATIRI(CENTRALA, RENOVAT) SAU UNUL FARA IMBUNATATIRI? LA CE PRET AR AJUNGE RENOVAREA(STRICTUL NECESAR) UNUI APARTAMENT DE 2CAM, 55MP?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
5 răspunsuri de la cititori
Nicolescu Florina a răspuns:
3 Jan 2012

Eu iti recomand din propria experienta sa cumperi un apartament nerenovat. Este f greu sa gasesti pe gustul tau ceva.
Noi am muncit f mult sa dam jos faianta si gresia din toata casa, care era f chicioasa.
In plus astazi nu se mai poarta bucataria si baia imbracate in faianta de jos pana sus si poti sa-l renovezi asa cum iti doresti, simplu si cu materiale de calitate. Noi am investit 10000 de euro in apartament , dar mai mult ne-a costat daramatul.

Raporteaza

0

ileana a răspuns:
1 Jan 2012

Noi am cautat 1 an o locuinta si am vazut o mare varietate de locuinte unele renovate si altele nu Ex ap 3 camere 70 m 52 mi euro renovat jalnic exact ca de la tara unde trebuia sa dai totul jos si sa refaci totul apartamente 40 mi euro 50 m nerenovat totul din epoca de aur asa ca am achizitionat un ap nou de 100m semifinisat avea doar centrala termopane si usa de la intrare la 52 mi euro am bagat 13mi euro instalati sanitare gresie si faianta de la delta parchet de la obi care da si un card de reducere ptr toata marfa achizitionata de la ai 10%ptr casa noua pe baza actului de cumparare usi super accesori ptr tot ap cu mobila noua cu tot si arata fff bine Toti prieteni au avut o reactie de apreciere si uimire la felul cum arata TOTUL MERGE PE NOANTA ALB CREM MARON VENGHE DRESING CUIER CU SUPER OGLINZI LA INTRARE SI ACUM BRADUL A FACUT SA AVEM UN APARTAMENT F PRIMITOR SI CEEA CE ESTE FFFF IMPORTANT CALORIFERELE SUNT F MARI SI ASIGURA UN CONFORT TERMIC DEOSEBIT impreuna cu izolarea termica facut impecabil fata de cele vechi care sunt facute doar de mantuiala pot sa -ti dau mai multe detali LA MULTI ANI 2012 SA VA ADUCA LOCUINTA MULT VISATA

Raporteaza

0

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
26 Oct 2011

Personal aș alege să cumpăr un apartament nerenovat. De ce? Simplu: nu am gusturi identice cu persoana care a renovat spațiul! De obicei, când aud cuvântul „renovat”, mă gândesc la ceva urât și ieftin, nou dar de prost gust. Excepțiile confirmă regula (și justifică un preț mai mare). Astfel că, prefer să fac singur investițiile necesare și să mă asigur de calitate și rezultate. În ceea ce privește costul, depinde de statutul apartamentului. De obicei, costul îl estimez la aproximativ 300 Euro/ mp, dar asta variază. În ultimul rând: poți renova un apartament și să îl livrezi la standarde „acceptabile”, „normale” sau „înalte”. Fiecare dintre aceste categorii determină costul final.

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
11 Sep 2011

In primul rand conteaza ca acea renovare sa fie pe gustul cumparatorului. Daca este renovat in acest fel, atunci este preferabil sa fie ahizitionat astfel, scutindu-se santierul, timpul pierdut si stressul cauzar de echipele de meseriasi in general.
In caz contrar, este preferabil sa fie nerenovat, atat din punct de vedere al personalizarii apartamentului, cat si din punct de vedere al pretului.

Raporteaza

0

Marius a răspuns:
7 Sep 2011

Nu stiu ce inseamna renovat "strict necesar" dar, poate va este folositor (pdf-ul din) linkul de mai jos. L-am gasit intamplator pe net si mie mi-a folosit.
Succes !

http://www.renovat.ro/cat_costa_sa_renovez_apartamentul.pdf

Raporteaza

0