New Concept Living

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 25 Martie 2022

New Concept Living oferă spre vânzare un ansamblu rezidenţial de case individuale în Şelimbăr, amplasat pe Sos. Selimbarului. Ansamblul rezidenţial reprezintă un concept de lux şi este alcătuit din 6 case individuale(două dintre ele sunt deja vândute). Locatarii se vor bucura de linişte şi aer curat, dar şi de un spaţiu verde amenajat în ansamblu. Casele se vor preda la stadiul de alb avansat la interior, ia... vezi mai mult

New Concept Living oferă spre vânzare un ansamblu rezidenţial de case individuale în Şelimbăr, amplasat pe Sos. Selimbarului. Ansamblul rezidenţial reprezintă un concept de lux şi este alcătuit din 6 case individuale(două dintre ele sunt deja vândute). Locatarii se vor bucura de linişte şi aer curat, dar şi de un spaţiu verde amenajat în ansamblu. Casele se vor preda la stadiul de alb avansat la interior, iar exterior va fi la cheie, aşa cum se vede în imagini. Stradă pavată şi iluminată.

Ansamblu rezidenţial de case pe un singur nivel - Şelimbăr

Casele din acest ansamblu rezidenţial sunt identice, iar preţul diferă în funcţie suprafaţă terenului.
1. Casă individuală pe un singur nivel - 145 mp utili - teren de 591 m;
2. Casă individuală pe un singur nivel - 145 mp utili - teren de 526 mp;
3. Casă individuală pe un singur nivel - 145 mp utili - teren de 796 mp;
4. Casă individuală pe un singur nivel - 145 mp utili - teren de 719 mp.

Avantaje:
- stil arhitectural deosebit;
- finisaje din lemn de larice siberian şi piatră naturală;
- predare la alb avansat în interior;
- exterior la cheie;
- izolaţie exterioară cu vată bazaltică;
- ferestre cu rulouri exterioare electrice;
- încălzire în pardoseală;
- pompe de căldură.
- curte împrejmuită şi amenajată cu dale şi vegetaţie;
- poartă acţionată electric, acces cu interfon;
- carport amenajat pentru 2 autoturisme;
- terasă acoperită;
- dormitor matrimonial cu baie proprie şi dressing;
- debara şi cămară;
- stradă pavată şi iluminată;
- acces facil la autostrada, la şoseaua de centură a Sibiului.

Preţuri şi moduri de plată

Preţul diferă în funcţie de modul de plata ales de clientul cumpărător. În acest moment, există două moduri de plata acceptate de dezvoltatorul imobiliar:

A. Plata cu avans de 90%: plată cu avans de 90% la antecontract şi 10% ( Se oferă discount de 5% din preţul final pentru alegerea acestui mod de plata).

B. Plata în tranşe: 30% la semnarea antecontractului, 30% la finalizarea construcţiei la roşu, 20% la finalizare tencuieli, şape, izolaţie exterioară, 20% la semnarea contractului final.

Preţul caselor cuprinde TVA de 19%. În cazul în care proprietatea este achiziţionată de persoană juridică, TVA ul aplicat se va reduce din preţul de achiziţie.

Data de predare: Casele se predau la stadiul de gri, în termen de 12 luni de la semnarea antecontractului.

Stadiul de predare: Casele se predau la stadiul de alb avansat la interior. Acesta cuprinde: sistem electric complet (inclusiv prize, întrerupătoare, lămpi pentru logii), pardoseală, la nivel de şapă, pereţii tencuiţi var - ciment, 2 mâini de glet finisaj şi o mână de lavabilă, tâmplărie PVC în 5 camere şi 3 foi de sticlă.

La exterior, casele vor fi predate la cheie, conform randarilor. Locuinţa va fi izolată cu vată bazaltică, va avea un stil arhitectural deosebit - inserţii de lemn de larice siberian şi piatră naturală, ferestre cu rulouri electrice. Terasă casei va fi acoperită şi va fi amenajat un carport pentru 2 autoturisme. Curtea împrejmuită şi amenajată cu dale şi vegetaţie, poartă acţionată electric şi interfon.

Facilități ansamblu

Acces securizat

Interfon

Locație

Zona Sud, Sibiu

Street View
  Parcări
  Distanță
 • Parcare
  aprox. 970 m
 • Parcare
  aprox. 1.68 km
  Distanță
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.

Dezvoltator

New Concept Living

Agenţie Imobiliară  Cu peste 20 de agenţi imobiliari, închidem lunar între 60 şi 100 de tranzacţii, depăşind 2 milioane de euro în vânzări.

Management de proiect imobiliar Ca şi companie de management de proiect imobiliar, a, dezvoltat pentru partenerii noştri peste 800 de apartamente şi 100 de case, acoperind vânzări de peste 30 de milioane de euro.

Companie de construcţii Ca şi companie de construcţii, am construit şi livrat peste 40,000 mp.

Companie de administrare de imobile  Avem un portofoliu considerabil de proprietăţi pe care le administrăm în numele clienţilor noştri.

Având aceste patru departamente mari completându-se reciproc, New Concept Living a devenit cel mai puternic brand imobiliar din Sibiu şi cea mai mare forţă de vânzări din oraş.

Combinaţia unică între expertiză în structura proiectelor şi cea mai bună echipa de vânzări va oferă o desfăşurare bună a dezvoltării imobiliare şi un randament rapid al investiţiilor.

Datorită faptului că deţinem cea mai mare forţă de vânzare din zona (prin intermediul agenţiei imobiliare) investitorii noştri se bucură de siguranţă în procesul de vânzare.

Istoric