BOBALNA RESIDENCE BRASOV

 • An predare
  Martie 2019
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  65 mp - 145 mp
 • Preţuri
  77.700 € - 152.310 €
+40
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 28 Noiembrie 2019

Bobâlna Residence -17 apartamente premium, finalizate, cu poziţionare centrală.... vezi mai mult

Bobâlna Residence -17 apartamente premium, finalizate, cu poziţionare centrală.

Prezentare

Bobâlna Residence este un ansamblu rezidenţial premium, finalizat, format dintr-un singur imobil, de tip vilă, dispus pe un regim de înălţime D+P+2+M, care oferă 17 unitati locative, cu 2, 3 şi 4 camere şi tot atâtea locuri de parcare, acestea fiind subterane şi supraterane.

Complexul este poziţionat la 2 minute distanţă de strada Lungă şi, de asemenea, de Clinica de Oncologie, situată pe strada Carierei.

Localizarea complexului este într-o zonă rezidenţială colinară, care oferă o privelişte deosebită, spre zona de case, spre pădure si, mai ales, spre Masivul Piatra Craiului, oferind, viitorilor săi rezidenţi, acces facil la centru, la parcul Titulescu, la restaurante, clinici medicale, cafenele şi alte puncte de interes ale oraşului.

Funcţionalitatea compartimentărilor interioare, suprafeţele vitrate ample, poziţionarea, în raport cu centrul oraşului şi finisajele din gama premium, transformă acest complex într-un imobil ideal atât pentru locuinţă permanentă, cât şi pentru achiziţionarea în scop investiţional.

DE CE BOBÂLNA RESIDENCE?

• Pentru localizare – aproape de centru şi, totuşi, departe de agitaţia specifică acestuia;

• Deoarece discutăm de un număr redus de apartamente şi, implicit, de mai multă intimitate;

• Pentru că deţinem unele dintre cele mai generoase structuri, de pe piaţă, la ora actuală;

• Ca să beneficiezi de 2 băi, chiar şi dacă alegi un apartament cu 2 camere;

• Pentru că vei te bucura de o privelişte aparte;

DESIGN ŞI ARHITECTURĂ

Imobilul deţine o arhitectură perfect integrată în zona de case, unde este amplasat şi beneficiază de lift, cu o capacitate de 6 persoane, acesta făcând legătura între demisol, unde exista parcarea subterană şi etajele superioare.

SISTEM CONSTRUCTIV

Construcţia este ridicată pe cadre, structura fiind de beton, cu pereţii exteriori şi cei dintre apartamente, realizaţi din caramida Porotherm, de 30 cm iar compartimentările interioare, din cărămidă, cu grosimea de 11,5 cm.

SISTEME DE INSTALAŢII

Apartamentele deţin încălzire centralizată individuală, contorizarea fiind separată, pentru toate utilităţile locative, din complex.

FINISAJE ŞI DOTĂRI APARTAMENTE

-încălzire cu centrală termică proprie, marca Vaillant;
-lift cu capacitate de 4 persoane;
-uşa metalică de acces;
-pardoseala placată cu parchet laminat, pentru zona de zi şi dormitoare;
-băi complet utilate şi mobilate;
-uşi interioare celulare;
-terase placate cu gresie;
-tâmplărie cu geamuri termopan, cu 6 camere şi 3 foi de sticlă, marca Salamander, culoare gri antracit;
-pereţii finisaţi, vopsiţi în alb, la predarea apartamentelor;
-Acces securizat în complex.

Spaţiile generoase, natura ergonomică a fiecărui detaliu şi, mai ales, priveliştea incredibilă, vă vor asigura, fără nicio îndoială, confortul de care aveţi nevoie.

Un element foarte important, demn de luat în calcul, este acela că, atât majoritatea camerelor de zi ale apartamentelor, cât şi dormitoarele sau bucătăriile, sunt dotate cu suprafeţe vitrate ample, dispuse de la nivelul pardoselii, pentru a permite iluminatul natural, într-o proporţie majoră, în raport cu cel artificial.

 

AGENT EXCLUSIV - COMISION 0%

Coldwell Banker Alpin Braşov, este una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară, ce face parte din grupul Coldwell Banker, care a fost fondat în anul 1906, în Statele Unite ale Amercii, fiind compania cu cea mai lungă tradiţie şi experientă, pe piaţa imobiliară din America. Brandul s-a extins, în timp, iar astăzi poate fi regăsit în America de Nord, America Latina, Europa, Asia şi Australia. Prin reţeaua sa, Coldwell Banker are, în momentul de faţă, peste 150.000 de brokeri.


Începând din 2007, clienţii din România pot beneficia de aceleaşi servicii premium, de brokeraj şi consultanţă imobiliară, pe care Coldwell Banker le oferă la nivel mondial, pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, retail, terenuri şi investiţii.
Compania este dedicată creării unor experienţe imobiliare excepţionale, pentru clienţi, prin oferirea unui serviciu cu adevărat remarcabil: consultanţa imobiliară, la cel mai înalt nivel.

În Braşov, Coldwell Banker Alpin activează din anul 2008, cu un număr de cca. 20 brokeri, fiind amplasată într-un spatiu modern, în cadrul clădirii Carpatex, pe b-dul N.Titulescu, 2.


Oferim servicii de consultanţă şi brokeraj, pe toate segmentele pieţei imobiliare: rezidenţial, birouri, industrial, retail, terenuri şi investiţii şi, de asemenea, servicii conexe precum: brokeraj de credit, servicii de evaluare, studii de piaţă şi property management.

MISIUNE COLDWELL BANKER ALPIN

Materializarea viselor clienţilor noştri: vânzarea / cumpărarea / închirierea unei proprietăţi.
Construirea unui mediu de afaceri, care are la baza profesionalismul şi etica.
Promovarea dezvoltării profesionale şi personale.

Galerie ansamblu

+ 38 Imagini

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 65 mp 77.700
3 84 mp 99.884
4 145 mp 152.310

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Brasov, zona Brasovul Vechi

99.844 €+TVA

Brasov, Zona Brasovul Vechi

Apartament Nou - 3 Camere - Central

 • 3 camere
 • 84 mp
 • Etaj 3/3

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Coldwell Banker Alpin

DESCRIERE AGENTIE:

Ansamblul rezidential  este promovat de către Coldwell Banker Alpin Brasov, una dintre cele mai mari companii de consultanţă imobiliară, ce face parte din grupul Coldwell Banker, care a fost fondat în anul 1906, în Statele Unite ale Americii. Coldwell Banker este compania cu cea mai lungă tradiţie şi experienţă pe piata imobiliara din America. Brandul s-a extins în timp, iar astăzi poate fi regasit în America de Nord, America Latina, Europa, Asia şi Australia.
Prin reţeaua sa, Coldwell Banker are în momentul de faţă peste 200.000 de brokeri.
Începand din 2007, clienţii din Romania pot beneficia de aceleaşi servicii premium de brokeraj şi consultanţă imobiliară pe care Coldwell Banker le oferă la nivel mondial, pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, retail, terenuri şi investiţii.
Expunerea, în ţară, este prin intermediul a 10 sucursale, compania fiind dedicata creării unor experienţe imobiliare excepţionale pentru clienţi, prin oferirea unui serviciu cu adevarat remarcabil: consultanţa imobiliară.

PROFESIONALISM

Vă asigurăm că, pe întreaga perioadă de colaborare, veţi fi în contact direct, cu un reprezentant al companiei noastre, care vă va ţine la curent, cu stadiul lucrărilor, oferindu-vă întreg sprijinul, pentru a avea un parteneriat de tip win-win.

Ansamblu promovat, în regim de exclusivitate, de Coldwell Banker Alpin.

Nu percepem comision, pentru aceste proprietăţi

Istoric

Indisponibil

Brasov, Zona Noua

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Cristian, Zona

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Nicole Rosnovat

Ansambluri similare