Indisponibil
 • An predare
  2018
 • Camere
  Apartamente cu 3 camere
 • Suprafeţe
  Suprafata utila 72 mpu -98 mpu + terasa
 • Preţuri
  de la 740 Euro/mp util
+17
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 21 Iunie 2018

Cu o localizare de exceptie, exact in zona Coresi, cartier Tractorul, chiar langa strada principala 13 Decembrie, ansamblul Isaran Residence este conceput pentru a trai frumos in Brasov si pentru a te bucura de o viata urbana moderna. Dezvoltatorul Isaran ofera apartamente noi, ultramoderne, elegante si spatioase in Brasov, potrivite pentru orice familie in cautarea unui nou camin. Poti alege un apartament cu 2, 3 sau 4 camere, in functie de necesitatile tale. Apartamentele au suprafete genero... vezi mai mult

Cu o localizare de exceptie, exact in zona Coresi, cartier Tractorul, chiar langa strada principala 13 Decembrie, ansamblul Isaran Residence este conceput pentru a trai frumos in Brasov si pentru a te bucura de o viata urbana moderna. Dezvoltatorul Isaran ofera apartamente noi, ultramoderne, elegante si spatioase in Brasov, potrivite pentru orice familie in cautarea unui nou camin. Poti alege un apartament cu 2, 3 sau 4 camere, in functie de necesitatile tale. Apartamentele au suprafete generoase, sunt gandite si proiectate decomandat pentru a te bucura de un confort sporit.

Descriere

Ansamblul Isaran Residence  este conceput pentru a trăi frumos în Brasov şi pentru a te bucura de o viaţă urbană modernă alături de cei dragi. Isaran Residence este localizat în noua zonă de dezvoltare urbană a Braşovului, având un amplasement de excepţie exact în zona Coresi, în cartierul Tractorul.

 Astfel ai acces rapid la toate facilităţile necesare zi de zi: shopping, săli de fitness, cinema, terase, parcuri , mijloace de transport. Toate la câteva minute de mers pe jos.

Complexul rezidenţial Isaran Residence constă în  trei proiecte rezidenţiale. Primul proiect  a fost finalizat în 2015, respectiv în 2016, iar 600 de familii fericite se bucură de acasă. Celelalte două Isaran 2 şi Isaran 3 sunt în derulare.

Proiectul ISARAN 2 constă în două blocuri a câte 10 etaje fiecare, cu parcare privată, atât supraterană, cât şi subterană. Apartamentele sunt ultramoderne, elegante şi spatioase, locul perfect pentru a te simţi acasa. Construite la standard occidental, cu design deosebit şi dotări ce includ tehnologii de ultimă generatie, sunt cea mai bună alegere de a trăi frumos în Braşov. Termenul estimativ de  predare a apartamentelor este în primăvara anului 2018.

Apartamentele construite sunt bine configurate, spaţioase şi realizate la standarde înalte de calitate şi siguranţă. Sunt apartamente ultramoderne, gândite pentru a te bucura de mult confort şi spaţiu.

 

De ce să alegi un apartament în proiectul Isaran 2?

Indiferent că alegi ca acasă să fie un apartament cu 2 camere sau 3 camere din proiectul Isaran 2, te vei bucura de un concept deosebit al apartamentului, oferindu-ţi locul ideal pentru tine şi familia ta.

 • Living spaţios;
 • Bucătărie în stil open-space American;
 • Dormitor matrimonial cu dressing;
 • Băi moderne şi complet utilate;
 • Balcon închis;

Facilităţile în noul proiect Isaran 2

-      Te bucuri de o localizare de excepţie, datorita amplasamentului exact la strada principal 13 Decembrie, în noua zonă de dezvoltare urbană a Braşovului din cartierul Tractorul, zona Coresi;

-      Apartament noi cu 2 camere si 3 camere cu o suprafaţă utila generoasă, decomandate şi bine compartimentate.

-      Apartamente ultramoderne, la cheie, cu o calitate maximă a finisajelor;

-      Primesti gratuit dressing complet mobilat -  cadou de casa noua;

-      Ai posibilitatea de a ajunge oriunde rapid, atât în oraş, cât şi în afara oraşului;

-      Poţi opta pentru un loc de parcare subteran sau suprateran. Parcarea subterană este un standard superior în domeniul ansamblurilor imobiliare,monitorizata eficient prin metode moderne de pază şi protecţie: intrarea dispune de barieră şi este supravegheată cu camere video 24/24.

-      Mini-market care să îţi ofere confortul de a realiza rapid şi uşor cumpărăturile zilnice. 

-      Ascensoare silenţioase şi performante şi ajungi cât ai clipi la tine acasă, indiferent de etaj. Acum nu mai eşti nevoit să aştepţi liftul! Fiecare scară a ansamblului este deservită de câte două lifturi, marca Schindler.

-      Pentru siguranţa locatarilor, accesul în imobil este securizat cu videointerfon individual Electra TOUCH LINE - ultima generaţie de interfoane video & audio cu redare a imaginii de înaltă definiţie şi tastatură touch iluminată. 

 

 Dotări şi finisaje premium.

Apartamentele dispun de videointerfon, centrală termică individuală Viessmann, izolaţie termică si fonică, gresie şi faianţă Spania şi Italia, cablaj fibră optică TV şi Internet, pereţi gletuiţi şi zugraviţi cu lavabil, obiecte sanitare premium în baie, uşi interioare, parchet Egger, două lifturi marca Schindler pentru fiecare scară, rampă acces persoane cu dizabilitaţi, loc de parcare privat (opţional). Descoperă cele 25 de avantaje ale alegerii tale, disponibile pe website-ul oficial al proiect.

 Vecinătăţi

 • Coresi Shopping Resort
 • Parcul Tractorul
 • Bazinul Olimpic - Sala Sporturilor
 • Patinoarul Olimpic
 • Gara Braşov
 • Grădiniţe, şcoli, licee şi centre universitare
 • Spitale, policlinici şi centre de tratament
 • Supermarketuri si hypermarketuri, piaţa Tractorul

Galerie ansamblu

+ 15 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Isaran

Program de lucru

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00;  Sambata: 09:00 - 14:00;  Duminică: închis

Istoric

Brasov, Zona 13 Decembrie

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie