• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 4 camere
 • Suprafeţe
  49 mp - 114 mp
 • Preţuri
  45.000 € - 93.367 €
+23
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 30 Decembrie 2019

Ştii noul proiect Isaran 3? Descoperă noile modele de apartamete din complexul imobiliar Isaran, Braşov. Apartamentele sunt primitoare, spaţioase şi luminoase, cu terasă şi două băi indiferent că alegi un apartament cu 2, 3 sau 4 camere sau o garsonieră.. Dormitorul matrimonial este conceput cu baie proprie si dressing, pentru a te bucura de mai multă intimidate. Băile sunt spaţioase si sunt complet dotate si utilate.... vezi mai mult

Ştii noul proiect Isaran 3? Descoperă noile modele de apartamete din complexul imobiliar Isaran, Braşov. Apartamentele sunt primitoare, spaţioase şi luminoase, cu terasă şi două băi indiferent că alegi un apartament cu 2, 3 sau 4 camere sau o garsonieră.. Dormitorul matrimonial este conceput cu baie proprie si dressing, pentru a te bucura de mai multă intimidate. Băile sunt spaţioase si sunt complet dotate si utilate.

Descriere

Noul proiect Isaran 3 este conceput pentru a trăi frumos în Braşov, pentru a te bucura de o viaţă urbană modernă alături de cei dragi, având toate facilităţile în apropiere. Proiectul Isaran 3 constă în realizarea a cinci blocuri, patru a câte 10 etaje, iar cel de al cincilea cu cinci etaje.

Apartamentele  sunt luminoase, ultramoderne şi spaţioase, locul perfect pentru a te simţi acasă. Fiecare detaliu a fost gândit pentru ca tu să te bucuri de mai mult spaţiu şi confort alături de familia ta.

 Iată 5 motive pentru care ISARAN Residence să fie noua ta casă:

- Localizare de excepţie, exact în zona Coresi;
- Apartamente noi, spaţioase şi ultramoderne;
- Calitate ridicată a finisajelor şi a dotărilor;
- Preţ unic indiferent de modalitatea de plată;
- Apartamente cu o structura deosebita, decomandate si bine configurate.

Complexul Isaran Residence este localizat în noua zonă de dezvoltare urbană a Braşovului, având un amplasament de excepţie exact în zona Coresi, în cartierul Tractorul.

Clădirile sunt gândite şi proiectate ca să te bucuri de o viaţă urbană modernă în noul ansamblu, având parcare privată, atât supraterană, cât şi subterană. Construite la standard occidental, cu design deosebit şi dotări ce includ tehnologii de ultimă generaţie, sunt cea mai bună alegere pentru confortul tău şi al familiei tale. Mai multe detalii despre noile apartamente cu 2 sau 3 camere le găseşti website-ul oficial al proiectului.

Dotări şi finisaje premium.

Apartamentele dispun de videointerfon, centrală termică individuală Viessmann, izolaţie termică si fonică, gresie şi faianţă Spania şi Italia, cablaj fibră optică TV şi Internet, pereţi gletuiţi şi zugraviţi cu lavabil, obiecte sanitare premium în baie, uşi interioare, parchet Egger, două lifturi marca Schindler pentru fiecare scară, rampă acces persoane cu dizabilitaţi, loc de parcare privat (opţional). Descoperă cele 25 de avantaje ale alegerii tale, disponibile pe website-ul oficial al proiect.

Localizare

Cu un amplasament de excepţie, exact în zona Coresi, direct la strada principală 13 Decembrie, complexul rezidenţial Isaran Residence este alegerea perfectă pentru a trăi frumos în Braşov, oraşul de poveste.

Aşezarea strategică a ansamblului ISARAN îţi oferă posibilitatea de a te bucura de o viaţă urbană modernă şi de a ajunge rapid oriunde doresţi.

 Vecinătăţi

*Coresi Shopping Resort
*Parcul Tractorul
*Bazinul Olimpic - Sala Sporturilor
*Patinoarul Olimpic
*Gara Braşov
*Grădiniţe, şcoli, licee şi centre universitare
*Spitale, policlinici şi centre de tratament
*Supermarketuri si hypermarketuri, piaţa Tractorul

Galerie ansamblu

+ 21 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 49 mp 45.000 - 49.000
2 81 mp - 94 mp 68.317 - 76.756
3 107 mp - 112 mp 79.247 - 86.329
4 114 mp 93.367

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Isaran

Program de lucru

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00;  Sambata: 09:00 - 14:00;  Duminică: închis

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office