Indisponibil
  • An predare
    2017
+5
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 24 Iunie 2019

Maurer Residence este un proiect ambiţios, care transpune în realitate elementele definitorii ale companiei Maurer Imobiliare: calitate, comunitate, implicare, transparenţă şi seriozitate. Elementele de noutate constau în grădinile suspendate, pe care le vom monta pe acoperişurile blocurilor, balcoane de sticlă securizată şi parcări subterane.... vezi mai mult

Maurer Residence este un proiect ambiţios, care transpune în realitate elementele definitorii ale companiei Maurer Imobiliare: calitate, comunitate, implicare, transparenţă şi seriozitate. Elementele de noutate constau în grădinile suspendate, pe care le vom monta pe acoperişurile blocurilor, balcoane de sticlă securizată şi parcări subterane.

Noul ansamblu rezidenţial se află într-unul din punctele cheie ale Braşovului - zona Tractorul, loc în care vrem să ne dezvoltam sustenabil, aşa cum am făcut-o şi la proiectele anterioare: Avantgarden3 Braşov şi Sibiu.
Maurer Residence se întinde pe o suprafaţă de 3,6 ha, unde vor fi ridicate 14 imobile cu diferite regimuri de înălţime. Astfel, cartierul va avea în componenţa sa blocuri de 8, 6 sau 4 etaje. Structurile apartamentelor ating o gamă variată de compartimentări. Cele 750 de apartamente vor fi amenajate folosindu-se cele mai bune materiale de la furnizorii noştri de încredere.

Tipuri locuinţe:

-garsoniere
-studiouri
-apartamente 2 camere
-apartamente 3 camere
-duplexuri

Finisaje:

-Parchet
-Gresie
-Faianţă
-Tâmplărie PVC
-Instalaţii sanitare
-Obiecte sanitare
-Calorifere
-Uşi interioare

Dotări:

-Centrală apartament
-Spaţii agrement

Utilităţi:

-Gaze
-Apa
-Canalizare
-Electricitate
-Internet
-CATV
-Incalzire

Informaţii zonă:

-Străzi amenajate
-Iluminat stradal
-Mijloace de transort în comun
-Gradinită, Şcoala
-Supermarket Auchan
-Mall Coresi

Galerie ansamblu

+ 3 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

MAURER IMOBILIARE

Maurer Imobiliare, companie fondată de omul de afaceri de origine germană Simon Maurer, şi-a consolidat poziţia de cel mai mare dezvoltator imobiliar din centrul României.

Activitatea sa pe piaţa din România începe în urmă cu 10 ani, atunci când, la Braşov, a construit şi vândut 365 de unităţi locative destinate segmentului premium – denumind proiectul Avantgarden1. În 2008 a fost demarat cel mai ambiţios proiect al dezvoltatorului imobiliar – Avantgarden3 – un ansamblu rezindenţial ce a ajuns în prezent să arate ca un oraş în interiorul oraşului. 

Aici au fost ridicate şi vândute peste 4.000 de unităţi locative (proiectul a avut un succes răsunător, în ciuda crizei economice care a traversat România, începând cu 2008) în diferite faze ale proiectului, iar datorită acestui succes, CEO-ul companiei – Simon Maurer – a decis continuarea şi extinderea ansamblului.

Pe lângă cartierul Avantgarden3, ridicat în Braşov, în anul 2013, compania a decis extinderea şi la Sibiu, proiect în care, până în prezent, s-au vândut 500 de unităţi locative.

Datorită cererii mari şi capitalului de încredere pe care compania Maurer Imobiliare le-a obţinut de-a lungul anilor, în toamna anului 2015 s-a început dezvoltarea unui nou proiect – Maurer Residence – într-o nouă zonă a Braşovului. În vara anului 2017, compania Maurer Imobiliare s-a extins în oraşul de la malul mării unde a demarat proiectul rezidenţial Maurer Residence Constanţa, iar odată cu vara anului 2018 alte doua oraşe s-au aşeazat pe harta extinderii companiei la nivel naţional: oraşele Târgu Mureş şi Cluj.

Istoric

Brasov, Zona Tractorul

Ansamblu Rezidenţial

  • Apartamente
  • În construcţie

Constanta, Zona Tomis Plus

Ansamblu Rezidenţial

  • Apartamente
  • În construcţie

Brasov, Zona Avantgarden

Ansamblu Rezidenţial

  • Apartamente
  • În construcţie