• An predare
  Aprilie 2023
 • Camere
  1 - 4 camere
 • Suprafeţe
  30 mp - 235 mp
 • Preţuri
  83.000 € - 728.000 €
+23
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 25 Februarie 2021

Noul ansamblu rezidenţial şi hotelier Nordis Braşov 5***** redefineşte standardele proprietăţilor de lux din România. Complexul este localizat lângă Rezervaţia Naturală Warthe, pe Drumul Poienii, la 5 minute distanţă de Piaţa Sfatului şi 10 minute de Poiana Braşov. La Nordis Braşov vei descoperi frumuseţea atracţiilor locale şi te vei bucura de servicii premium de 5 stele.... vezi mai mult

Noul ansamblu rezidenţial şi hotelier Nordis Braşov 5***** redefineşte standardele proprietăţilor de lux din România. Complexul este localizat lângă Rezervaţia Naturală Warthe, pe Drumul Poienii, la 5 minute distanţă de Piaţa Sfatului şi 10 minute de Poiana Braşov. La Nordis Braşov vei descoperi frumuseţea atracţiilor locale şi te vei bucura de servicii premium de 5 stele.

Prezentare

Ansamblul Nordis Braşov dă o nouă definiţie luxului – cele 5 clădiri independente cu regim mic de înălţime transformă experienţa de a locui într-o casă de vacanţă, creând un nou standard de confort şi eleganţă.

Priveliştea spectaculoasă spre Braşov, piscina infinity şi restaurantele panoramice sunt doar câteva dintre caracteristicile celui mai luxos ansamblu rezidenţial şi hotelier din Braşov.

Braşov este al doilea cel mai vizitat oraş din ţară, după Bucureşti, şi se numără printre cele mai frumoase locuri din Europa. Cunoscut pentru centrul său istoric de poveste, pentru pârţiile largi de schi din apropiere şi stilul de viaţă efervescent din centrul oraşului, Braşovul este cu siguranţă un loc în care merită să trăieşti.

Nordis Mamaia este o locaţie excelentă pentru vacanţă şi o investiţie sigură şi profitabilă. Clienţii pot alege dintre cele două variante:
-rezidenţial – cumpără un apartament rezidenţial de care se pot bucura oricând, drept casă de vacanţă sau locuinţă permanentă;
-hotelier – cumpără o cameră de hotel de a cărei închiriere se ocupă reprezentanţii Nordis, iar ei primesc o chirie lunară fixă; această investiţie generează un randament garantat de 7%.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 22 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start vânzareFebruarie 2021
 • Start construcţieAprilie 2021
 • FinalizareAprilie 2023

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 30 mp - 83 mp 83.000 - 308.000
2 69 mp - 179 mp 175.000 - 508.000
3 105 mp - 185 mp 262.000 - 513.000
4 178 mp - 235 mp 565.000 - 728.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

NORDIS BRASOV

Nordis Braşov este un produs ce reflectă cu acurateţe nevoile şi dorinţele cumpărătorilor, având la bază interacţiunea pe care echipa Nordis a avut-o cu mii de clienţi de-a lungul a unui deceniu de activitate al companiei.

Cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul imobiliar, Nordis are în portofoliu câteva mii de proprietăţi vândute în proiecte rezidenţiale exclusive. Activităţile Nordis în cadrul acestor proiecte au inclus: consultanţă pentru achiziţia terenului şi oportunitatea investiţiei, management de proiect, vânzare ansambluri în exclusivitate.

Proiectul Nordis Braşov beneficiază astfel de un know-how semnificativ în domeniul dezvoltării imobiliare.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare