• An predare
  Iunie 2019
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  58 mp - 92 mp
 • Preţuri
  75.400 € - 142.500 €
+20
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 04 Aprilie 2019

Proiectele Premier Point promovează pe piaţa imobiliara un concept de locuire foarte bine consolidat într-o locaţie foarte căutată din Braşov, în zona Valea Cetăţii ( Racadau) pe strada Tâmpei.... vezi mai mult

Proiectele Premier Point promovează pe piaţa imobiliara un concept de locuire foarte bine consolidat într-o locaţie foarte căutată din Braşov, în zona Valea Cetăţii ( Racadau) pe strada Tâmpei.

Prezentare

De la funcţionalitatea si durabilitatea în exploatare a clădirii pana la elementele de design ale fiecarui spaţiu interior în parte, Premier Point vine în întâmpinarea clienţilor cu un pachet mult peste basic. Se implementează tehnici de casă pasivă la nivel de izolaţie termică, hidroizolaţie şi ventilaţii intr-un design care păstrează caracterul locului cu acoperire în şarpantă şi vitraje mari cu deschidere spre balcoane şi terase foarte spaţioase.

Conceptul pe care îl dezvoltă Premier Point este rezultatul lucrului cu o echipa dedicată de profesionişti din toate domeniile adiacente dezvoltarii imobiliare, de la arhitecţi, ingineri de structuri şi instalatori, până la specialişti în dezvoltare durailă şi designeri de interior. Astfel vom reuşim să livrăm un produs finit de excepţie care garantează clienţilor că vor beneficia de o locuinţă cu caracter estetic exclusivist şi în acelaşi timp eficienta, funcţională şi sigură.

Villa Premier Point aflată în stadiu avansat de construcţie poziţionat strategic în cartierul liniştit din strada Tâmpei, îmbină toate beneficiile de a locui în centrul oraşului şi în acelaşi tipcuorientare spre o privelişte încântătoare. Pe lângă designul armonios, subliniem şi eficienţa energetică ridicată datorată atentiei sporite la detalile ce fac diferenta pentru o anvelopăre eficientăsi continuă, vitraje de ce mai bună calitate, posibilitatea de a alege extraopţiuni de încălzire în pardoseală, aer conditionat, ventilaţie cu recuperare de caldură, sisteme de BMS sau alte astfel de elemente care vor contribui la costuri foarte scăzute de întreţinere.

Printre beneficii semnificative sunt locurile de parcare de la subsolul cladirii si boxele de depozitare foarte generoase de până la 10 mp.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 18 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieDecembrie 2017
 • FinalizareIunie 2019

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 58 mp - 61 mp 75.400 - 89.200
3 81 mp - 92 mp 97.200 - 142.500

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Brasov, zona Racadau

175.000 €+TVA

Brasov, Zona Racadau

Penthouse cu 3 camere in imobil cochet si zona privilegiata.

 • 3 camere
 • 104 mp
 • Mansarda/2

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Premier Point Estate

www.premierpoint.ro

Echipa Premier Point este formată din specialişti în construcţii, management de şantier, arhitectură, design interior, instalaţii şi finisaje cu o experienţă de peste 15 ani de zile în piaţa locala din Dubai şi SUA. Ne motivează să punem în practică profesionalismul pe care l-am deprins şi să contribuim la ridicarea standardelor construcţiilor rezidenţiale locale.

Am lucrat la standarde internaţionale pentru clienţi exclusivişti, iar acum punem în folosul beneficiarilor noştri locuinţe de o calitate inginerită excepţional şi atent supravegheată. Urmărim îndeaproape fiecare etapă a proiectului până la predare şi ne-am propus sa livrăm şi de data asta un produs care se supune rigorilor oricărui client.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Birou vanzari