ID Proiect: #61

imobiliare.ro

Rovere Exclusive Concept (Bucuresti)

Stadiu
Finalizat
Stadiu
Finalizat
Interval Preţuri
130.000 Euro - 290.000 Euro
Interval Preţuri
130.000 Euro - 290.000 Euro

OFERTĂ SPECIALĂ LIMITATĂ !

Apartament 2 camere complet mobilat şi utilat (110 mp) - 138.000 Euro

Apartament 3 camere complet mobilat şi utilat (150 mp) - 215.000 Euro

Te aşteptăm în familia ROVERE!

Descriere ansamblu

Proiectul ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT este structurat din două clădiri, parter şi trei etaje, la ultimul etaj aflându-se apartamentele penthouse, pe sistemul S+P+2E+3 retras.
Este situat în partea de Nord a Bucureştiului, în zona Erou Iancu Nicolae, pe o suprafaţă de 5.520 mp, în vecinătatea pădurii Băneasa.
Clădirile au o înălţime de 13 m şi o suprafaţă totală construită de 15.500 mp, fiind inclusă şi parcarea subterană. Ambele clădiri cuprind 69 de apartamente cu spaţii optime şi terase generoase.

AVANTAJE:
Proiectul este conceput special pentru cei care asociază confortul cu life-style-ul. Fiecare apartament de 2, 3, 4 camere sau penthouse este utilat şi mobilat de către designerii Rovere Mobili.
S-a pornit de la ideea de a utiliza spaţiul într-un mod cât mai optim. Camerele spaţioase comunica în mare parte cu terasele mari sau cu spaţiile verzi special amenajate pentru relaxare şi recreere. Pentru un plus de confort şi intimitate, în suita matrimonială dormitorul dispune de baie şi dressing.
Casa scării este deschisă şi luminată natural cu luminator.

DOTĂRI:
În jurul piscinei de 98 mp sunt compoziţii de măsuţe, scaune si umbrele de soare pentru confortul dumneavoastră, aceasta fiind completată de o piscină pentru copii, special amenajată.  Sunt puse in dotare o sală de sport şi un loc de joacă pentru copii. Grădinile sunt amenajate cu plante şi lumini de efect.
Fiecare apartament dispune de locuri subterane de parcare si boxe. Intrarea şi ieşirea din parcare sunt cu sens unic. Parcarea subterană include şi spaţii pentru motociclete şi biciclete. Sunt amenajate locuri de parcare supraterane pentru oaspeţi.
Accesul in subsol se face prin intermediul lifturilor, cate unul pentru fiecare clădire.
Securitatea este asigurată 24 de ore din 24 (pază şi telecameră), accesul se face pe bază de cartela sau cod, iar apartamentele sunt dotate cu videointerfon.

FINISAJE:
Finisajele imobilelor urmează ultimele tendinţe şi sunt importate din Italia. Toate camerele dispun de conectică TV, telefonie fixă şi internet wireless. Dezvoltatorul şi-a propus ca ansamblul rezidenţial să fie unul de top care să ofere cele mai moderne şi exclusiviste dotări şi finisaje: pardoseli din beton cu vopsea epoxidică (la parcarea subterană), tamplarie din aluminiu, parchet din lemn triplu stratificat şi sistem de aer condiţionat, izolare fonică şi termică.
Construcţia este realizată din cărămidă porotherm, imobilele fiind prevăzute cu toate instalaţiile necesare unei clădiri moderne: racorduri de alimentare cu energie electrică de reţea, instalaţii electrice de iluminat şi prize, instalaţii electrice curenţi slabi, instalaţii de protecţie contra descărcărilor atmosferice. Finisajele exterioare includ tencuieli decorative pe armătură din fibră de sticlă..
Instalaţia de încălzire este cu centrală termică poziţionată la subsol. Fiecare apartament are contorizare separată.
Obiectivul principal al grupului nostru de firme este de a oferi un concept, nu o simplă locuinţă. Echilibrul între lux şi confort. Stilul ansamblului rezidential Rovere transpare din interiorul personalizat al fiecarui apartament pus in balanţa cu arhitectura exterioară, astfel încât efectul obţinut este spectaculos şi unic.

Apartament de vânzare 2 camere
75 mp, 165.000

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 4 camere
135 mp, 305.000

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 3 camere
128 mp, 285.000

EUR

Vezi detalii
Apartament de vânzare 2 camere
74 mp, 138.000

EUR

Vezi detalii

Contactează dezvoltatorul

Dezvoltatorul´┐Żexclusiv al acestui proiect, Rovere Mobili, este lider de piaţă pe segmentul mobilierului de lux încă din 2003, anul lansării.