Indisponibil
 • An predare
  Decembrie 2018
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  42,58 mp - 123,28 mp
 • Preţuri
  46.838 € - 123.280 €
+12
Imagini

Ansambluri similare

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 17 Octombrie 2019

Ansamblul 4City presupune o evadare din betonul cenuşiu al Bucureştiului şi o îmbraţişare binemeritată a culorilor şi a formelor, un loc în care confortul şi siguranţa se disting şi totuşi se armonizează cu vibraţia nebună a capitalei.

Am dovedit deja prin proiectele noastre anterioare de senzaţie, Dinamic City şi Cortina Residence, că suntem foarte buni şi când pro... vezi mai mult

Ansamblul 4City presupune o evadare din betonul cenuşiu al Bucureştiului şi o îmbraţişare binemeritată a culorilor şi a formelor, un loc în care confortul şi siguranţa se disting şi totuşi se armonizează cu vibraţia nebună a capitalei.

Am dovedit deja prin proiectele noastre anterioare de senzaţie, Dinamic City şi Cortina Residence, că suntem foarte buni şi când promitem ceva ne ţinem de cuvânt.

4City este un complex de 4 blocuri cu o curte interioară splendidă, extrem de generoasă şi sigură, cu locuri de joacă, spaţii verzi şi locuri de plimbare.
Complexul va cuprinde:

*o suprafaţă totală construită de aproximativ 60.000 mp, având 568 de apartamente cu 2, 3 camere;
*peste 600 locuri de parcare subterane şi supraterane;
*fiecare apartament va fi dotat cu centrală proprie şi parchet de calitate;
*finisaje deosebite, executate ireprosabil; cu modificări minore, finisajele sunt similare celor din complexul Cortina Residence, complex câstigator al premiului I la Bienala Nationala de Arhitectura ediţia 2016;
*furnizori de excepţie înseamnă materiale de excepţie; materialele de calitate superioară asigură o folosire îndelungată şi o rezistenţă sporită la deteriorarile ce pot apărea în timp, ceea ce duce, în mod direct la un raport *calitate/pret gândit în avantajul clientului;
*un design de standard superior, ce inspiră simplu: utilitate, confort, eficienţă;
*o investiţie solidă pe o piaţă imobiliară în continuă dezvoltare;
*acces facil în toate locaţiile importante din Nordul Capitalei, 2 minute pâna la Pipera Plaza, 20 minute până la Aeroportul Otopeni, 10 minute pâna la staţia de metrou Pipera;
*strategic, acces perfect la multitudinea de clădiri de birouri din zonă.

4City este situat în zona de nord a oraşului, într-o zona cu acces direct la mall, gym & pool, restaurante, benzinării. Aşadar veţi avea parte de o multitudine de variante de petrecere a timpului liber. Pentru că piaţa imobiliară a Bucureştiului este una dintre cele mai importante din ţară şi din regiune trebuie avut în vedere întotdeauna că unele dintre cele mai importante aspecte la achiziţionarea unei locuinţe sunt locaţia, accesibilitatea şi lichiditatea zonei. 4City îndeplineşte cu brio aceste criterii definitorii.

Pachetul de achiziţie trebuie să includă şi un loc de parcare, disponibil la preţuri între 4500 Euro şi 7500 Euro + TVA.

Galerie ansamblu

+ 10 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Vizualizare modelMai 2018
 • FinalizareNoiembrie 2018
 • FinalizareMai 2019

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Parc

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

EDEN CAPITAL DEVELOPMENT

Compania Eden Capital Development a apărut în piaţa imobiliară ca urmare a cererii în creştere pentru locuinţe de calitate premium, cu finisaje şi dotări de excepţie şi design inovator.

Ansamblurile noastre rezidenţiale sunt considerate repere imobiliare şi s-au dovedit a fi atât căminul drag al multor familii cât şi investiţii inteligente, sigure, sănătoase şi cu potenţial foarte ridicat pentru viitor.

Urmare firească a proiectelor anterioare, timp în care am dobândit o vastă experienţă şi ne-am dezvoltat viziunea, construirea ansamblului CORTINA RESIDENCE fiind următorul pas logic în consolidarea pe piaţă a companiei drept dezvoltator imobiliar de top.

Încă de la lansare, CORTINA RESIDENCE a devenit proiectul etalon al pieţei imobiliare de lux din Bucureşti.

Povestea de succes a continuat cu ansamblul Dinamic City din zona Blvd. Barbu Văcărescu – Floreasca şi cu proiectul FourCity North,în dezvoltare, cu livrare în două faze: toamna acestui an şi respectiv toamna anului viitor.

Prin integritate, comunicare deschisă, tranzacţii transparente, profesionalism şi dăruire am reuşit să câştigăm încrederea şi respectul tuturor clienţilor noştri.

Angajamentul nostru faţă de calitate, dublat de expertiză, a făcut posibil să oferim timp de peste 9 ani clădiri fiabile şi cu o valoare estetică ridicată.

Şi pentru că ne-am dorit să evoluăm, să ne autodepăşim, am ales să dezvoltăm CORTINA ACADEMY, un nou proiect de referinţă, într-o zonă centrală, cu o localizare ideală.

Istoric

Bucuresti, Zona Cotroceni

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie