• An predare
  Finalizat
 • Camere
  3 - 4
 • Suprafeţe
  96 mp - 125 mp
 • Preţuri
  100.800 € - 131.250 €
+4
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 04 Iunie 2020

Vino să vezi Frăsari Residence şi cu siguranţă îţi vei dori un apartament în complexul nostru rezidenţial! Ne recomandă Locaţia ideală pentru o locuinţă în oraş, Finisajele şi materialele folosite, precum şi cel mai bun raport Calitate-Preţ pe care ţi-l poţi dori.
De peste 12 ani construim pentru clienţii noştri. Ne mândrim cu faptul că toate proiectele noastre au ... vezi mai mult

Vino să vezi Frăsari Residence şi cu siguranţă îţi vei dori un apartament în complexul nostru rezidenţial! Ne recomandă Locaţia ideală pentru o locuinţă în oraş, Finisajele şi materialele folosite, precum şi cel mai bun raport Calitate-Preţ pe care ţi-l poţi dori.
De peste 12 ani construim pentru clienţii noştri. Ne mândrim cu faptul că toate proiectele noastre au fost apreciate cu 5 stele, fiind personalizate pentru gustul şi dorinţele fiecăruia dintre cumpărători.

Apartamentul tău pentru o viaţă liniştită

Frăsari Residence este un complex rezidenţial construit de S.C CID CORPORATE CONSTRUCT S.R.L. Cu o istorie de peste 12 ani in proiecte rezidenţiale, CID CORPORATE CONSTRUCT este o companie cu o cifră anuală de afaceri de peste 5 milioane de euro.

Frăsari Residence a fost proiectat ca o soluţie rezidenţială pentru zona de Nord a Bucureştiului, în cartierul Pipera, pentru cei care îşi doresc un cămin cu acces rapid la toate facilităţile oferite de oraş dar, în acelaşi timp, situaţii în afara tumultului cotidian.

Apartamentele puse la dispoziţie, de 3 sau de 4 camere ( cele de 2 camere au fost vândute), dispun de finisaje realizate din cele mai bune materiale, 2 băi, dressing şi camera de zi, alături de balcoane. Dotările includ aer condiţionat, instalaţii electrice si sanitare de ultimă generaţie, plus încălzire în pardoseală sau plăci ceramice tratate antiderapant.

Apartamentele noastre sunt finisate folosind cele mai noi tipuri de materiale disponibile în România. Încălzirea în pardoseală, plăcile ceramice tratate antiderapant, vopsitorie lavabilă de cea mai bună calitate sau parchet sunt doar câteva dintre facilităţile pe care le veţi regăsi.

Locaţia aleasă pentru Frăsari Residence înseamnă acces rapid la Complexul Băneasa si Mall Promenada, dar şi la supermarket-urile din zonă. Oferta de şcoli, grădiniţe, restaurante sau săli de fitness din cartierul Pipera este extrem de bogată şi veţi regăsi, practic, tot ce vă interesează la maximum 15 minute distanţă.

Acces uşor si rapid la:

>> Carrefour Express, MegaImage Shop&Go – 3 minute
>> Jollie Ville / Pipera Plaza – 5 -10 minute
>> Mall Băneasa si Promenada -10 -15 minute
>> Metrou Pipera -15 minute
>> Parcul Herăstrău -15 minute
>> Şcoli / Grădiniţe – 5 – 20 minute

Alegeţi calitatea, siguranţa si liniştea unui proiect rezidenţial realizat de o companie cu experienţă de peste 12 ani în acest domeniu.

Galerie ansamblu

+ 2 Imagini

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
3 96 mp 100.800
4 125 mp 131.250

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Pipera

103.950 €+TVA

Bucureşti, Zona Pipera

Apartament 3 camere Pipera - Iancu Nicolae - Frasari

 • 3 camere
 • 78.4 mp
 • Etaj 1/3
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Pipera

159.360 €+TVA

Bucureşti, Zona Pipera

Apartament 4 camere + Gradina 137 mp Pipera - Iancu Nicolae - Frasari

 • 4 camere
 • 92 mp
 • Parter/3

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Cid Corporate Construct

frasariresidence.cidconstruct.ro/

Cu o istorie de peste 12 ani în proiecte rezidenţiale, CID CORPORATE CONSTRUCT este o companie cu o cifră anuala de afaceri de peste 5 milioane de euro.

 

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare