• Camere
  2 - 4 camere
 • Suprafeţe
  75 mp - 165,95 mp
 • Preţuri
  90.125 € - 155.630 €
+20
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Martie 2021

Beausoleil este situat în Nordul capitalei, într-o zonă rezidenţială de top, care a cunoscut o dezvoltare continuă în ultimii ani, Băneasa - Aleea Privighetorilor.... vezi mai mult

Beausoleil este situat în Nordul capitalei, într-o zonă rezidenţială de top, care a cunoscut o dezvoltare continuă în ultimii ani, Băneasa - Aleea Privighetorilor.

Prezentare

LOCALIZARE ŞI APARTAMENTE

Complexul este compus din 28 de apartamente spaţioase cu 2, 3 si 4 camere, compartimentate eficient, cu terase spaţioase si locuri de parcare subterane si exterioare.

Ansamblul a fost conceput să întâmpine cerinţele unei familii moderne, de aceea, locuind în Beausoleil veţi avea parte de confort si siguranţă.

CONFORT: Lift Schindler, terase spaţioase, locuri de parcare subterane si exterioare.

SIGURANŢĂ: Instalaţie de videointerfon, supraveghere video, proiectare antiseismică.

COMUNITATE: Nu vindem doar metri pătraţi, ci un stil de viaţă. Ne dorim ca prin fiecare detaliu să atingem toate aspectele care ţin de un mod de viaţă relaxat, modern şi accesibil, facilitând conexiunile interumane.

GREEN BUILDING: materialele folosite pentru construcţie sunt menite să asigure un consum mic de utilităţi (izolaţie cu vată minerală bazaltică, ferestre tripan, iluminat LED), dar şi să protejeze mediul înconjurător.

DESIGN ŞI ARHITECTURĂ

Imobilul are o arhitectură elegantă, modernă, reprezentativă pentru viitorii proprietari. La intrarea în clădire de află o zonă de recepţie elegant finisată cu îmbinări moderne între granit, oglinzi şi spaţiu verde pentru “bun venit acasă”. Pentru siguranţa dumneavoastră imobilul este prevăzut cu instalaţie de videointerfon, iar în exteriorul clădirii şi în zona de recepţie sunt instalate camere video.

SISTEM CONSTRUCTIV

Imobilul beneficiază de proiectare antiseismică, structura de rezistenţă este asigurată de un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat, cu planşee din beton armat (Oţel Beton BST 500).

Deoarece ne alegem cu grijă materialele cu care construim, pereţii exteriori sunt realizaţi din cărămidă eficientă Porotherm cu grosime de 25 cm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătăţit prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă, compus din vată minerală bazaltică de 10 cm grosime şi tencuială decorativă cu proprietăţi hidrofuge.

Compartimentarea apartamentelor este realizată din pereţi de gips – carton (4 plăci, dintre care două Rigips Fonic) cu vată minerală de 10 cm grosime, pentru o bună izolare fonică.

Tâmplăria exterioară este marca Salamander, cu geam tripan, import Germania având protecţie four season exterior şi low-E interior.

SISTEME DE INSTALAŢII

Băile sunt finisate cu gresie şi faianţă de import, marca Marazzi, rezervoarele îngropate şi robinetăria din gama Kludi, iar obiectele sanitare sunt din gama Ideal Standard.

Încălzirea şi apa caldă menajeră sunt asigurate de centrala termică proprie, marca Viessmann, iar contorizarea utilităţilor se face individual pentru fiecare apartament. Aparatele şi echipamentele electrice sunt marca Legrand, gama Bticino.

FINISAJE ŞI DOTĂRI

În dormitoare, hol şi living, pardoseala este realizată din parchet din lemn triplustratificat, import, marca Karelia. Uşile interioare sunt de tip celular, producător Porta Doors, cu feronerie inox satinat.

Holul de acces şi casa scării imobilului sunt placate cu granit, iar zona de recepţie este elegant finisată.

Imobilul este echipat cu lift Schindler de 6 persoane, ce face legătura între subsolul clădirii şi etajele curente.

Imobilul este racordat integral la reţelele de alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV. Contorizarea utilităţilor este individualizată pentru fiecare apartament.  

PREŢURI

*Apartament 2 camere -  de la 90.125 Euro + TVA
*Apartament 3 camere – de la 118.000 Euro + TVA
*Apartament 4 camere – de la 151.630 Euro + TVA
*Loc de parcare – de la 8.000 Euro + TVA

 

Galerie ansamblu

+ 18 Imagini

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 75 mp 90.125 - 96.125
3 104 mp - 165,95 mp 118.000 - 129.475
4 118,65 mp - 146,85 mp 151.630 - 155.630

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

155.630 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa (Baneasa)

Apartament cu 4 camere - ansamblul Beausoleil -Privighetorilor

 • 4 camere
 • 81 mp
 • Etaj 2/7
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

151.630 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa (Baneasa)

Apartament cu 4 camere - ansamblul Beausoleil -Privighetorilor

 • 4 camere
 • 80 mp
 • Etaj 2/7
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

125.000 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa (Baneasa)

Apartament cu 3 camere - ansamblul Beausoleil -Privighetorilor

 • 3 camere
 • 75.65 mp
 • Etaj 5/7
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

123.475 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa (Baneasa)

Apartament cu 3 camere - ansamblul Beausoleil -Privighetorilor

 • 3 camere
 • 72.15 mp
 • Etaj 1/7
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

98.450 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa (Baneasa)

Apartament cu 2 camere - ansamblul Beausoleil - Privighetorilor

 • 2 camere
 • 54.3 mp
 • Etaj 2/7

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Beausoleil

Nordis Residence este un produs ce reflectă cu acurateţe nevoile şi dorinţele cumpărătorilor, având la bază interacţiunea pe care echipa Nordis a avut-o cu mii de clienţi de-a lungul a unui deceniu de activitate al companiei.

Primul proiect dezvoltat de Nordis sub acest brand, Nordis Residence – Herăstrău Park, un proiect premium, a fost vândut în proporţie de 95%, din stadiul de construcţie.

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul imobiliar, Nordis are în portofoliu câteva sute de proprietăţi vândute în proiecte rezidenţiale exclusive. Activităţile Nordis în cadrul acestor proiecte au inclus: consultanţă pentru achiziţia terenului şi oportunitatea investiţiei, management de proiect, vânzare ansambluri în exclusivitate.

Proiectul Beausoleil beneficiază astfel de un know-how semnificativ în domeniul dezvoltării imobiliare.  

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Alin Albescu