Residence 5 Erou Iancu Nicolae 53

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  79 mp - 157 mp
 • Preţuri
  120.000 € - 245.000 €
+21
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 11 August 2020

Residence5 Erou Iancu Nicolae 53 răspunde celor mai înalte standarde: un ansamblu de tip boutique, definit prin intimitate şi exclusivism într-una dintre cele mai cosmopolite zone ale Bucureştiului şi totuşi oxigenată de Pădurea Băneasa, rafinament şi eleganţă, siguranţă maximă şi o investiţie strategică în viitorul copiilor dumneavoastră.... vezi mai mult

Residence5 Erou Iancu Nicolae 53 răspunde celor mai înalte standarde: un ansamblu de tip boutique, definit prin intimitate şi exclusivism într-una dintre cele mai cosmopolite zone ale Bucureştiului şi totuşi oxigenată de Pădurea Băneasa, rafinament şi eleganţă, siguranţă maximă şi o investiţie strategică în viitorul copiilor dumneavoastră.

Prezentare

Cele mai prestigioase şcoli din România la numai 5 minute distanţă de casă şi anturajul competitiv în care vă veţi creşte copiii, cea mai solidă bază pentru un start cu succes în viaţă. 

Noul imobil este localizat pe strada Erou Iancu Nicolae la numărul 53, în imediata vecinătate peste 20 de grădiniţe şi şcoli private şi la doar 5 minute de Mall Băneasa, în perimetrul cu cea mai mare suprafaţă împădurită şi cea mai mică densitate a populaţiei din zona de nord, poziţionarea fiind astfel ideală atât pentru cei care cumpără pentru a locui, cât şi pentru cei achiziţionează cu scopul de a închiria ulterior.

Erou Iancu Nicolae 53 este cel de-al 12-lea proiect dezvoltat de Multiprest Habitat sub brandul Residence 5.

Imobilul, de tip boutique, este unul dintre cele mai intime din zonă, fiind compus din 19 apartamente cu 2, 3 şi 4 camere şi locuri de parcare în subteran. Ne propunem ca acest proiect să depăşească din punct de vedere calitativ tot ce am construit până în prezent şi să fie la momentul finalizării cel mai cochet şi luxos proiect din zona Băneasa - Iancu Nicolae

Apartamentele beneficiază de finisaje la cele mai înalte standarde de calitate:

- tâmplărie din aluminiu Reynaers până la nivelul pardoselii
- aer condiţionat cu inverter Gree în fiecare cameră, încastrat în plafonul fals (unităţile exterioare sunt poziţionate pe clădire, nu pe faţadă)
- uşi interior si exterior Pinum
- ceramică Marazzi, parchet din lemn triplustratificat Tarkett
- obiecte sanitare Ideal Standard, baterii Kludi
- centrală Buderus în condensatie pentru fiecare apartament
- colorifere verticale Decorado
- terase si balcoane placate cu granit montat in sistem flotant
- înălţimea camerelor este 2.75m

Proiectul a fost demarat în Decembrie 2017 şi va fi finalizat în Ianuarie - Februarie 2019.

Galerie ansamblu

+ 19 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieDecembrie 2017
 • FinalizareFebruarie 2019

Facilităţi ansamblu

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 79 mp - 81 mp 120.000 - 130.000
3 122 mp 196.000 - 206.000
4 133 mp - 157 mp 220.000 - 245.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Multiprest Habitat

residence5.ro/

Compania Multiprest Habitat este o firma privată cu o experienţă de peste 12 ani în domeniul construcţiilor civile şi industriale, perioadă în care a dezvoltat şi vândut 12 proiecte rezidenţiale totalizând peste 800 de apartamente localizate preponderent în zona de nord (Aviaţiei, Băneasa, Pipera).

Multiprest Habitat reuşeşte să îmbine eleganţa, confortul şi siguranţa până la cele mici detalii, atenţia noastră concentrându-se pe siguranţa structurii şi dotările premium ale apartamentelor.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office