• Camere
  studio-uri duble, 2 şi 3 camere
+6
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 17 August 2018

Ansamblul de locuinţe "Reveria Pallady 43" îţi pune la dispoziţie 8 tipuri de apartamente decomandate, eficient împărţite şi finisate complet pentru ca tu să faci cea mai potrivită alegere.
Visul de a avea propria ta casă poate deveni acum realitate!... vezi mai mult

Ansamblul de locuinţe "Reveria Pallady 43" îţi pune la dispoziţie 8 tipuri de apartamente decomandate, eficient împărţite şi finisate complet pentru ca tu să faci cea mai potrivită alegere.
Visul de a avea propria ta casă poate deveni acum realitate!

Întins pe o suprafaţă de 950mp, “Reveria Pallady 43” cuprinde două clădiri de locuinţe cu o structură mică, S+P+4 Etaje, cu apartamente cu 2 şi 3 camere, precum şi studio-uri duble. Ansamblul rezidenţial aduce pe lângă locuinţe şi spaţii de depozitare la subsolul fiecărei clădiri, spaţii verzi şi loc de joacă, precum şi avantajul de a închiria un loc de parcare dintre cele 86 exterioare din incinta ansamblului.

Prima clădire include 34 de apartamente, dintre care 6 apartamente la nivelul parterului şi câte 7 apartamente pentru fiecare din etajele superioare, 38 de boxe de depozitare, camere tehnice şi spaţii comune necesare la subsol.

Pentru că ai o viaţă dinamică, pentru că eşti din ce în ce mai modern şi mai exigent, pentru că îţi doreşti ce-i mai bun pentru tine şi familia ta, am venit în întâmpinarea nevoilor şi aşteptărilor tale cu o definiţie palpabilă a noţiunii de „cămin“.

AMPLASARE 

Ansamblul de locuinţe “Reveria Pallady 43”este amplasat în zona de est a capitalei, cu ieşire directă la Bulevardul Theodor Pallady, artera principală care face legătura cu zona centrală – Piaţa Unirii. 

Ansamblul dispune de infrastructură completă şi acces rapid la mijloacele de transport:

 • Staţie de tramvai în faţa complexului cu linii directe către Piaţa Unirii
 • 500m până la staţia de metrou “Nicolae Teclu”
 • 1000m până la staţia de metrou “1 Decembrie 1918” 

Facilităţi: 

 • Unităţile de învăţământ: Grădiniţa nr. 160, Grădiniţa nr. 232, Şcoala generală nr. 149, Şcoala generală nr. 92, Colegiul tehnic Costin D. Neniţescu;
 • Centre comerciale: Auchan Hypermarket, Decathlon, Jumbo, Metro Cash&Carry;
 • Zone de agrement: Parcuri, restaurante, cafenele etc.  

STANDARDE DE CALITATE ŞI ATENŢIA LA DETALII

Am optat pentru elementele de construcţie şi finisaje care să creeze un ambient plăcut şi confortabil.

Siguranţa construcţiei 

La alcătuirea structurii cu regim de înălţime redus S+P+4 etaje s-a urmărit realizarea condiţiilor de rezistenţă şi stabilitate impuse de normativul de protecţie antiseismica în vigoare. Astfel, pereţii exteriori sunt alcătuiţi din diafragme de beton armat şi zidărie de cărămidă şi sunt placaţi la exterior cu termoizolaţie din polistiren expandat de 10 cm grosime. 

Finisaje spaţii comune

 • Pardoseală şi pereţi din piatră naturală, tavane suspendate din gips-carton şi pereţi finisaţi cu placaj de plăci ceramice şi vopsitorii lavabile;
 • Uşă intrare imobil-tâmplărie aluminiu cu sticlă termoizolantă dotată cu interfon şi deschidere electromagnetică;
 • Balustrade metalice, vopsite în câmp electrostatic;
 • Trepte placate cu gresie ceramică, cu elemente antiderapante;
 • La fiecare etaj este un spaţiu de acces la ghena de gunoi cu tub metalic de colectare.

Finisaje apartamente

 • Pereţi separatori între apartamente-pereţi din zidărie de cărămidă porotherm;
 • Pereţi interiori în apartamente – pereţi tip sandwich dublu placaţi cu gips-carton pe două părţi şi miez fonoizolant, cu grosime de cca 12.5 cm;
 • Tavane în apartamente – placare din gips-carton pe planşee de beton armat;
 • Înălţimea liberă a apartamentului minimum. 2,65 metri între pardoseală finită şi tavan;
 • Balustrada balcoanelor şi /sau terasei-profie de oţel vopsite în câmp electrostatic/zincate;
 • Zugrăveli pereţi-vopsitorie lavabilă albă.

Pereţi:

 • Bucătărie-placare din plăci ceramice montate pe înălţimea de 60 cm de la nivelul blatului de bucătărie , pe latura pe care sunt poziţionate chiuveta şi aragazul;
 • Băi-placare cu plăci ceramice până la cca 2,10m de la nivelul pardoselii finite;

Pardoseli:

 • în sufragerie, dormitoare şi hol intrare: parchet laminat pentru trafic casnic cu grosimea de min. 7mm şi plinte de aceeaşi culoare;
 • Bucătărie, hol şi băi: gresie ceramică portelanata, grosime min. 6mm;
 • Balcoane / terase-gresie ceramică de exterior antiderapantă, rezistentă la îngheţ.

Tâmplărie interioară:

 • Intrare în apartament: uşă metalică plină cu închidere în trei puncte, imitaţie lemn;
 • În interior: uşi din MDF melaminat celulare, pline, cu toc şi pervaze de mascare, feronerie nichelată. 

Tâmplărie exterioară:

 • Ferestre cu ochiuri multiple fixe şi mobile din profile pvc alb-5 camere, geam termopan 4-16-4 low-e float clear.  

APARTAMENTE DISPONIBILE

Ai la dispoziţie 4 variante de apartament, cu 8 modele, din care să-ţi alegi varianta care se potriveşte cel mai bine stilului tău de viaţă! 

Studio dublu – un apartament cu 2 camere compact.

Studio-ul dublu îţi oferă confortul unui apartament de 2 camere la un preţ extrem de avantajos. Mai mult decât atât, bucătăria închisă este un element definitoriu pentru stilul de viaţă al românilor, astfel încât camera de zi să rămână proaspătă şi destinată activităţilor de relaxare în compania familiei sau prietenilor. Pentru a veni în sprijinul necesităţilor de depozitare , am conceput un spaţiu în care să-ţi poţi stoca lucrurile suplimentare, s-au planificat spaţii interioare speciale, cum ar fi cămara, la unele dintre modele, zona de debara, pentru că ai nevoie să ascunzi de privirea invitaţilor diverse lucruri. Ideal pentru tineri, acest tip de locuinţă reprezintă proporţia perfectă între spaţiu şi intimitate, devenind astfel alegerea ideală pentru un cămin echilibrat. Disponibil în 4 modele, 19 unităţi. Suprafeţe totale de la 59 mp la 64 mp. 

Apartamente cu 2 camere

Apartamentele cu 2 camere Reveria, cu orientarea către Est şi Nord Est, îţi aduc soarele şi căldura dis-de-dimineaţă, ca tu să ai o zi luminoasă. Sunt disponibile 4 unităţi, cu o suprafaţă total de 65,5 mp. Acest model de locuinţă îţi oferă posibilitatea de a avea o zonă de zi mare cu bucătăria deschisă, sau, dacă preferi, bucătăria se poate separa complet de living. 

Apartamente cu 3 camere

Apartamentele cu 3 camere au dormitor matrimonial cu baie proprie, cu spaţii special gândite pentru dressing, şi baie secundară. Această locuinţă Reveria, oferă tot confortul şi intimitatea necesare unui cămin modern. Raportul excelent între încăperi şi spaţiile de tranzit este în acord cu nevoile unei familii cu copii care se poate integra perfect în spaţiul optimizat pus la dispoziţie de acest tip de locuinţă. Ai două modele, şi 9 unităţi disponibile din care să-ţi alegi căminul potrivit familiei tale. Suprafeţele totale sunt între 88,5 mp şi 100 mp. 

Apartamente cu grădină

Mereu ţi-ai dorit casa ta cu propria curte, în care copiii să se poate juca în siguranţă, sub supravegherea ta de la distanţă. Acum ai ocazia să ai “casa” ta cu grădină la bloc. Poţi alege unul dintre cele 3 apartamente cu 3 camere cu grădină cu suprafeţe între 77 şi 90 mp de spaţii verzi proprii. Sau eşti tânăr şi fără copii, dar îţi place să ai oaza ta de verdeaţă? Alege unul dintre cele 3 studio-uri duble cu grădină cu suprafeţe între 18 şi 64 mp.   

Galerie ansamblu

+ 4 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

NextDoor Solutions

www.reveriapallady43.ro/

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office