Astrelor Residence Ghencea

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  30 mp - 75 mp
 • Preţuri
  30.900 € - 65.900 €
+3
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 21 Octombrie 2020

Astrelor Residence Ghencea este un ansamblu de locuinţe care pune accent pe spaţiu şi confort. Ansamblul rezidenţial se întinde pe o suprafaţă de 5000 mp îngrădiţi oferind un plus de siguranţă locatarilor.
Acesta va cuprinde 2 blocuri cu 5 etaje cu un total de 144 locuinţe respectiv: garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere decomandate, toate locuinţele având balcoane.... vezi mai mult

Astrelor Residence Ghencea este un ansamblu de locuinţe care pune accent pe spaţiu şi confort. Ansamblul rezidenţial se întinde pe o suprafaţă de 5000 mp îngrădiţi oferind un plus de siguranţă locatarilor.
Acesta va cuprinde 2 blocuri cu 5 etaje cu un total de 144 locuinţe respectiv: garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere decomandate, toate locuinţele având balcoane.

Prezentare

Astrelor Residence este poziţionat în Prelungirea Ghencea nr. 35 D cu acces rapid la hipermarket-uri, staţii RATB, şcoli şi grădiniţe, farmacii, restaurante ceea ce garantează un plus calităţii vieţii.

Apartamente şi garsonierele din acest complex rezidenţial dispun de finisaje şi dotări de cea mai bună calitate: structura de beton armat, izolaţie termică formată din cărămidă porotherm şi polistiren de 10 cm, certificat cu clasa energetică A, centrale termice cu termostate pentru un consum optim, tâmplărie PVC GEALAN 6 camere cu geamuri 4 sezon, uşa intrare metalică, băi complet utilate, pardoseli de parchet, uşi interior, gresia şi faianţă vor fi atent alese.

De asemenea complexul rezidenţial dispune de locuri de parcare la subteran şi la suprateran. Preţurile apartamentelor includ 5 % TVA.

Dezvoltatorul imobiliar ASTRELOR RESIDENCE este caracterizat prin confort, siguranţă, compartimentare ingenioasă a spaţiilor locative, varietatea spaţiilor oferite, finisaje interioare de calitate, poziţia excelent aleasă (acces facil la mijloacele de transport în comun) sunt unele dintre cele mai importante motive pentru care Astrelor Residence este reprezentat de un număr mare de clienţi mulţumiţi.

Astrelor Residence Ghencea este compus din 2 blocuri cu regim de înălţime D+P+5 şi dispune de 144 unităţi locative cu o varietate de tipuri de proprietăţi, surprinzător de funcţionale, de la garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente 3 camere însoţite de balcoane foarte spaţioase. În ceea ce priveşte finisajele, dezvoltatorul acestui proiect nu a făcut niciun fel de compromis în ceea ce priveşte calitatea acestora: zugrăveli lavabile, parchet, gresie şi faianţă DELTA, uşi interioare-Mega Door şi Classen, tâmplărie PVC şi geam termopan-Gealan- cu 6 camere , uşa metalică, obiecte sanitare, prize şi întrerupătoare, centrală proprie şi calorifere.

Totodată dezvoltatorul Astrelor Rezidence vă oferă posibilitatea personalizării apartamentului ales de Dvs, având la dispoziţie o varietate mare de culori şi modele pentru gresie, faianţă şi parchet, acest lucru fiind valabil în condiţiile în care rezervarea proprietăţii se face în timpul în care proiectul este în lucru.

Termenul de finalizare pentru primul bloc din acest proiect este decembrie 2018, iar pentru blocul 2 termenul de predare la cheie este mai 2019. Nu în ultimul rând, toate proiectele noastre sunt construite respectând toate exigenţele pieţii imobiliare actuale dispunând de acces securizat, locuri de parcare delimitate, atât la suprateran cât şi la SUBTERAN, alei şi trotuare pietonale.

Pentru mai multe detalii va aşteptăm în showroom-ul nostru din strada Prelungirea Ghencea nr. 35 D C.

Modalităţi de plată:

Programul Guvernamental “PRIMA CASĂ”
CREDIT IPOTECAR
Plata CASH

Galerie ansamblu

+ 1 Imagini

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 30 mp - 40 mp 30.900 - 32.900
2 48 mp - 58 mp 45.900 - 49.900
3 67 mp - 75 mp 63.900 - 65.900

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Astrelor Residence

astrelorresidence.com/

ASTRELOR RESIDENCE este un dezvoltator cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţă imobiliară, având în portofoliu până în acest moment 10 ansambluri rezidenţiale contsruite în Bucureşti care însumează peste 1000 unităţi locative.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office