• An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  54 mp - 120 mp
 • Preţuri
  83.000 € - 250.000 €
+11
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 28 Ianuarie 2020

Ansamblul rezidenţial RPC Boutique Apartments oferă la vânzare 24 de apartamente cu 2 şi 3 camere, dar şi 3 penthouse-uri cu terase de 100 mp. Locurile de parcare pentru apartamente sunt situate în subteran, scutindu-vă de orice grijă în sezonul rece sau ploios. Pe lângă parcare, puteţi opta şi pentru un spaţiu de depozitare, o boxă situată în subsolul blocului, pentru a beneficia de spaţiu suplimentar... vezi mai mult

Ansamblul rezidenţial RPC Boutique Apartments oferă la vânzare 24 de apartamente cu 2 şi 3 camere, dar şi 3 penthouse-uri cu terase de 100 mp. Locurile de parcare pentru apartamente sunt situate în subteran, scutindu-vă de orice grijă în sezonul rece sau ploios. Pe lângă parcare, puteţi opta şi pentru un spaţiu de depozitare, o boxă situată în subsolul blocului, pentru a beneficia de spaţiu suplimentar pentru lucrurile personale.

Prezentare

După 12 ani în care RPC Group şi-a făcut simţită prezenţa în vestul ţării, construind atât cartiere cât şi ansambluri rezidenţiale, a venit timpul şi pentru piaţa din sudul ţării. Proiectul dezvoltat de RPC Group în zona Bucureşti – Ilfov, constă într-o clădire D+P+2E+ER, situată în una din cele mai frumoase zone ale Piperei.

Tipuri de apartamente:

Apartamente cu 2 camere

CONFIGURAŢIE
1 baie, 1 bucătărie, 1 balcon, 2 camere, decomandat
ALTE DETALII
Finisajele interioare se pot alege la semnarea antecontractului. Imobilul este în construcţie, iar rezervările deja se pot face.

Apartamente cu 3 camere

CONFIGURAŢIE
2 băi, 1 bucătărie, 1 balcon, 3 camere, decomandat, confort: lux
DESCRIERE
Pe lânga finisaje de calitate, imobilul beneficiază de facilităţi precum: lift, locuri de parcare în subteran şi boxe pentru depozitarea lucrurilor.

PENTHOUSE

CONFIGURAŢIE
3 băi, 1 bucătărie, 1 balcon, 3 camere, decomandat, confort: lux
ALTE DETALII
Finisajele penthouse-urilor din incinta RPC Boutique Apartments sunt de calitate superioară, având sistem de încălzire prin pardoseală PURMO şi ferestre cu 2 foi de sticlă.

Galerie ansamblu

+ 9 Imagini

Facilităţi ansamblu

Acces securizat

Interfon

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 54 mp - 67 mp 83.000 - 95.000
3 73 mp - 85 mp 110.000 - 125.000
4 110 mp - 120 mp 180.000 - 250.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

RPC GROUP- un dezvoltator cu peste 1300 de unităţi livrate in ultimii 12 ani pe piaţa din Timisoara şi Bucureşti

Dezvoltatorul ansamblului este RPC Group, un dezvoltator cu experienţă pe piaţa rezidenţială din Timişoara. Cele mai importante proiecte finalizate şi predate sunt Bălcescu Residence, Sun Apartments, Gloria Residence, New Dimension ( Moşniţa Nouă) şi Sunlight Residence. În total acestea însumează peste 1.000 de unităţi locative, construite începând cu anul 2012.

Proiectele de viitor ale RPC Group includ dezvoltare de noi complexuri rezidenţiale de case dar şi de apartamente, în unele dintre cele mai atractive zone din Timişoara.

Istoric

Timisoara, Zona Buziasului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Timisoara, Zona Freidorf

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Timisoara, Zona Aradului

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Andrei

Ansambluri similare