Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 27 Ianuarie 2023

Ansamblul eForest este poziţionat la liziera pădurii Lucianca, după Buftea, în localitatea Crevedia, la 25 de minute de Piaţa Victoriei pe DN1A, la 17 km de la ieşirea din Bucureşti. Ansamblul eForest are acces direct din Drumul Naţional DN1A, Şoseaua Bucureşti - Târgovişte şi se întinde de-a lungul pădurii, iar asta oferă o atmosferă şi un peisaj deosebit, de comuniune cu natura. In eForest te poţi... vezi mai mult

Ansamblul eForest este poziţionat la liziera pădurii Lucianca, după Buftea, în localitatea Crevedia, la 25 de minute de Piaţa Victoriei pe DN1A, la 17 km de la ieşirea din Bucureşti. Ansamblul eForest are acces direct din Drumul Naţional DN1A, Şoseaua Bucureşti - Târgovişte şi se întinde de-a lungul pădurii, iar asta oferă o atmosferă şi un peisaj deosebit, de comuniune cu natura. In eForest te poţi conecta cu natura şi te poţi detaşa de aglomeraţia şi agitaţia oraşului.

eForest, Living with Nature

Pentru început eForest cuprinde 95 loturi la pădure cu suprafeţe cuprinse între 852 mp si 2932 mp, preocuparea noastră pentru mediul înconjurător şi stilul de viaţă sănătos şi relaxat al comunităţii.

Dezvoltatorul pune la dispoziţie, prin ansamblul pe care îl vinde, cu ajutorul experienţei sale, loturi de teren cu suprafeţe generoase. Vrem sa reinventăm conceptul de locuinţă confortabilă şi ne provocăm clienţii să descopere facilităţile dedicate relaxării chiar de acasă.

Proprietăţi în eForest

În cartierul eForest loturile de teren au suprafeţe cuprinse între 852mp şi 2932mp.

Preţurile sunt foarte ieftine comparând cu preţurile terenurilor din zonă, începând de la 15 euro/ mp.

Vecinătăţi:

În apropiere se găsesc şcoli, grădiniţe, locuri de joacă pentru copii, magazine (Mega Image, Peny Market, Lidl, Kaufland), faramacii, dispensar, terase, baruri, hoteluri şi alte spaţii de agrement. Lângă ansamblu se află Şcoala de conducere preventivă şi defensivă Titi Aur.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Supermarket

Supraveghere video

Locație

Zona Crevedia, Bucuresti

    Parcări
    Distanță
  • Parcare
    aprox. 1.16 km
    Distanță
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
Finalizat

Dezvoltator

CASA CU TEI REZIDENTIAL

Alte telefoane

SC CASA CU TEI REZIDENTIAL SRL este unul dintre cei mai mari şi mai de succes dezvoltatori ecologici în domeniul imobiliar rezidenţial care a investit în domeniul imobiliar încă din anul 2006, proiectele sustenabile reprezintă aspectele esenţiale ale strategiei companiei.
SC CASA CU TEI REZIDENTIAL SRL are mai multe dezvoltări rezidenţiale finalizate sau în construcţie.