• An predare
  Septembrie 2021
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  32 mp - 66,15 mp
 • Preţuri
  35.000 € - 81.500 €
+25
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 06 August 2020

EXCLUSIV RESIDENCE, dezvoltator cu istoric vast şi recomandat în construcţii de locuinţe, va prezintă un nou ansamblu rezidenţial modern, alcătuit din 50 de unităţi locative, din care 38 vile cu curte, 6 garsoniere cu curte şi 6 studio-uri, situat pe Strada Verii nr. 9, Prelungirea Ghencea, între două străzi, Verii şi Toamnei, cu acces direct din ambele, prevăzut cu barieră.... vezi mai mult

EXCLUSIV RESIDENCE, dezvoltator cu istoric vast şi recomandat în construcţii de locuinţe, va prezintă un nou ansamblu rezidenţial modern, alcătuit din 50 de unităţi locative, din care 38 vile cu curte, 6 garsoniere cu curte şi 6 studio-uri, situat pe Strada Verii nr. 9, Prelungirea Ghencea, între două străzi, Verii şi Toamnei, cu acces direct din ambele, prevăzut cu barieră.

Prezentare

EXCLUSIV RESIDENCE va propune spre vânzare vile, garsoniere şi studio-uri, foarte bine compartimentate, cu curte proprie şi loc de parcare. Acestea fac parte dintr-un nou ansamblu rezidenţial modern, compus din 50 unităţi locative, situat pe Strada Verii nr. 9, Prelungirea Ghencea. Poziţionarea ansamblului este între două străzi, Verii şi Toamnei, cu acces direct din ambele, prevăzut cu bariera. Ansamblul dispune de străzi asfaltate şi iluminate, canalizare, apă, gaz, energie electrică, locuri de parcare şi loc de joacă.

Imobilele se vând finisate la cheie şi branşate la utilităţile oraşului, cu contorizare individuală. Finisaje la alegere de cea mai bună calitate, tâmplărie termopan Gealan cu 5 camere de culoare maro, glafuri interior/exterior, uşi interior celulare, parchet, gresie, faianţă, centrală termică de 24 kw în condensare, prize-întrerupătoare, calorifere, baie/grup sanitar dotate cu obiecte sanitare, uşa metalica antiefracţie la intrare, curţile amenajate cu gazon tip rulou.

Fundaţie hidroizolată cu adâncimea de 1,20m, este turnată din beton impermeabilizat. Stâlpi de beton B350 şi fier, zidărie porotherm 25cm, tencuiala şi sapă mecanizată, izolaţie termică cu polistiren de 100mm cu granulaţie de 80%, învelitoare din tablă tip Lindab şi sistem pluvial.

Vilele au suprafaţa de 66,15 m.p. utili, alcătuite din 3 camere şi dependinţe, după cum urmează: 2 dormitoare la etaj, baie, hol, balcon şi pod, iar la parter 1 living luminos cu ieşire către curtea proprie, o bucătărie spaţioasă, spaţiu de depozitare, un grup sanitar şi curte proprie amenajată cu gazon tip rulou. Loc de parcare. Preţ: de la 65200 euro.

Garsonierele au suprafaţa de 32 m.p. utili, alcătuite din 1 cameră, bucătărie open space, baie, hol, balcon şi curte proprie amenajată cu gazon tip rulou. Loc de parcare. Preţ: de la 35000 euro.

Studio-urile au suprafaţa de 40,15 m.p. utili, alcătuite din 1 cameră, bucătărie open space, baie, balcon, hol-dressing, hol acces şi pod. Loc de parcare. Preţ: de la 39500 euro.

Preţurile variază în funcţie de suprafa curţilor proprii.

Direct Dezvoltator - Comision 0%.

Pentru detalii şi vizionari, vă stăm la dispoziţie.

Se acceptă credit bancar şi oferim suport pentru obţinerea cât mai rapidă/facilă a creditului ipotecar/nouă casă.

Galerie ansamblu

+ 23 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Supermarket

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 32 mp - 41 mp 35.000 - 39.500

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
3 66,15 mp 65.200 - 81.500

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Prelungirea Ghencea

65.200

Bucureşti, Sector 6, Zona Prelungirea Ghencea (Ghencea)

Prelungirea Ghencea, Ansamblu - Vile, Garsoniere, Studio-uri

 • 3 camere
 • 66.15 mp
 • P+1E+M
Casa de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Prelungirea Ghencea

67.500

Bucureşti, Sector 6, Zona Prelungirea Ghencea (Ghencea)

Casa, Cartierul Latin, Prelungirea Ghencea

 • 3 camere
 • 67 mp
 • P+1E+M
Garsonieră de vânzare, în Bucureşti, zona Prelungirea Ghencea

35.500

Bucureşti, Sector 6, Zona Prelungirea Ghencea (Ghencea)

Garsoniera, Studio - curte proprie

 • o cameră
 • 32 mp
 • Parter/1
Casa de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Prelungirea Ghencea

73.000

Bucureşti, Sector 6, Zona Prelungirea Ghencea (Ghencea)

Vila, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin

 • 3 camere
 • 67 mp
 • P+1E

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Exclusiv Residence

www.exclusiv-residence.ro/

Exclusiv Residence, dezvoltator cu un bogat istoric în domeniul construcţiilor de locuinţe şi apreciat de către cumpărătorii săi pentru calitatea construcţiilor, finisajelor şi respectarea termenelor de predare, în ultimii 10 ani a construit peste 700 de unităţi locative cuprinse în 10 ansambluri imobiliare, astfel aducând satisfacţii şi împliniri multor familii.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office