ID Proiect: #314

imobiliare.ro

FeliCity (Bucuresti)

Stadiu
Finalizat
Stadiu
Finalizat
Interval suprafeţe
De la 69 mp - Sup.utila
Interval suprafeţe
De la 69 mp - Sup.utila
Interval Preţuri
De la 52.750 euro +TVA
Interval Preţuri
De la 52.750 euro +TVA

FeliCity oferă un stil de viaţă "altfel", unde individualitatea îţi este respectată şi unde spaţiile verzi din interiorul ansamblului sunt generoase şi primitoare, transformând locul în care trăieşti împreuna cu cei dragi ţie în "casa ta".

Descriere ansamblu

Agitaţia oraşului te oboseşte şi îţi doreşti să locuieşti împreună cu familia ta într-o comunitate sigură şi liniştită, înconjurat de natură?
Vrei o locuinţă nouă într-un proiect care îţi oferă toate facilităţile de care ai beneficia în centrul oraşului? FeliCity reprezintă soluţia problemelor tale!
Amplasat în sectorul 1, în imediata apropiere a pădurii Băneasa, FeliCity oferă toate facilităţile unei comunităţi liniştite, departe de stresul cotidian, însă aproape de puncte de interes, precum zona comercială Băneasa, principalul drum spre munte (autostrada A3) sau acces rapid către zona de nord a Capitalei.

AVANTAJE LOCUIRE

Ansamblul este deja locuit, urmând să te alaturi unei comunităţi deja formate.
Clădirile sunt cu regim redus de înalţime, P+2+M / P+4+M, cu numai două, sau 3 apartamente pe fiecare nivel şi sunt dotate cu lift Schindler.

De ce să locuieşti în centrul Bucureştilor când poţi dispune de aceleaşi facilităţi într-o comunitate din nordul oraşului? În era agitaţiei perpetue, Îţi doreşti spaţiu şi siguranţă pentru familia ta. Construcţii sigure, locuri de parcare, supermarket, toate acestea le poţi avea la Felicity.
Dacă eşti adeptul unui stil de viaţă natural, Felicity este soluţia!
Aici vei descoperi locuinţe moderne, cu 2, 3 sau 4 camere, vei avea la dispoziţie locuri de parcare şi spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi teren de basket.

DE CE FELICITY?

În FeliCity vei descoperi locuinţe moderne, cu suprafeţe generoase, finisaje de calitate şi compartimentare eficientă.
- Preţurile apartamentelor pornesc de la 52.750 Eur plus TVA, având o suprafaţă utilă de minim 69 mp + terasă de minim 9 mp ( apartamente cu 2 camere).
- Daca, însă îţi doreşti o locuinţă mult mai spaţioasă pentru familia ta, în FeliCity vei regăsi, totodată şi apartamente cu 4 camere, de 100 mp utili + terasa de minim 10 mp, la preţuri de pornire de numai 75.900 Eur plus TVA.

- Acces securizat
- Parcări subterane şi supraterane
- Spaţii verzi generoase
- Teren de fotbal şi baschet
- Loc de joacă pentru copii
- Vedere placută către pădurea Băneasa

Avantaje locuire:

- Grădina Zoologică (la 5 min cu maşina),
- Carrefour Feeria (la 10 min. cu maşina),
- Mall Băneasa (la 7 min. cu maşina),
- Aeroport Băneasa (la 15 min. cu maşina),
- Aeroport Otopeni (la 15 min. cu masina),
- Zona de birouri Pipera (la 20 min. cu maşina). Acces rapid la DN1 şi şoseaua de centură
- Romtelecom, cablu tv şi internet
- Centrală termică individuală

Contactează dezvoltatorul

Consultanţiii Coldwell Banker din Romania sunt specializaţi în acordarea de consultanţă şi servicii de intermediere pentru toate segmentele pieţei: rezidenţial, spaţii de birouri, retail, industrial, terenuri şi investiţii. Furnizarea de servicii integrate clienţilor este cheia succesului nostru.