• An predare
  Februarie 2021
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  29 mp - 116 mp
 • Preţuri
  79.500 € - 280.000 €
+37
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 11 Septembrie 2019

Natrom Şerban Vodă, apartamentul tău dintre două parcuri
Deşi suntem în zona Ultracentrală a Bucureştiului, poţi locui pe o stradă frumoasă între Parcul Tineretului şi Parcul Carol. Ne-am gândit că poziţia, apropierea de metrou şi de parc combinate cu finisajele şi facilităţile oferite, vor face alegerea ta mai uşoară.... vezi mai mult

Natrom Şerban Vodă, apartamentul tău dintre două parcuri
Deşi suntem în zona Ultracentrală a Bucureştiului, poţi locui pe o stradă frumoasă între Parcul Tineretului şi Parcul Carol. Ne-am gândit că poziţia, apropierea de metrou şi de parc combinate cu finisajele şi facilităţile oferite, vor face alegerea ta mai uşoară.

Imobilul este în curs de edificare, va avea 38 de unităţi locative, spaţii verzi, lift, supraveghere perimetrală, acces securizat 24/7. Avem disponibile studiouri, garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere şi 1 apartament cu 4 camere cu grădina proprie. Avem câteva unităţi locative deosebite, care au grădina sau terasă proprie. 

Un aspect important este acela că pentru cei care achiziţionează din timp, avem posibilitatea să îşi personalizeze apartamentele prin alegerea finisajelor dorite.

Imobilul este gândit că un condominium de dimensiuni mici, cu parcare subterană şi numeroase alte facilităţi pentru proprietari.

Vă invităm aşadar să ne cunoaştem şi să iei decizia potrivită pentru tine!

Galerie ansamblu

+ 35 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieAugust 2019
 • Start vânzareSeptembrie 2019
 • FinalizareFebruarie 2020
 • Vizualizare modelFebruarie 2020

Facilităţi ansamblu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 29 mp - 44 mp 79.500 - 99.750
2 52 mp - 62 mp 99.000 - 125.000
3 78 mp - 85 mp 150.000 - 185.000
4 116 mp 280.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Suntem NATROM, unul dintre cei mai vechi şi constanţi dezvoltatori imobiliari din zona de nord a Bucureştiului şi de 20 de ani construim locuinţe ce au devenit cămine pentru sute de familii fericite şi mulţumite de alegerea făcută. Dezvoltăm imobile bazate pe experienţa acumulată şi pe feedback-ul primit din partea clienţilor noştri. Construim cu răspundere, ştiind că afacerea noastră se bazează în primul rând pe satisfacţia clienţilor noştri. De-a lungul timpului am vândut apartamente mici unor cumpărători aflaţi la început de drum, care după câţiva ani, odată ce familia a evoluat, s-au mutat în apartamente mai mari tot în cadrul proiectelor noastre, unii dintre ei aşteptând special dezvoltarea unui nou imobil, pentru a se reloca. Asta, credem noi, este confirmarea faptului că ne-am făcut bine treaba!

Ştim că în imobiliare contează …LOCAŢIA! Dar la NATROM am învăţat că pe lângă locaţie, ai nevoie şi de alte ingrediente pentru a putea “plamădi” produsul imobiliar complex pe care alţii îl vor numi simplu, “ACASĂ”:

- calitate în execuţie;
- atenţie în finisare;
- logică în compartimentare. Presăram peste acestea cel mai important ingredient, RESPECTUL PENTRU CLIENT şi iată, reţeta perfectă de case bine făcute, a NATROM!

Bun venit ACASĂ!

Istoric

Bucuresti, Zona Pipera

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office