• An predare
  Decembrie 2018
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  51 mp - 67 mp
 • Preţuri
  51.000 € - 67.000 €
+1
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 28 Iunie 2019

One Residence oferă spre vânzare apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere.

Apartamente 2 camere începând cu 51.000 euro.
Apartamente 3 camere începând cu 67.000 euro.

Avans minim 15%. Se acceptă ca modalitate de plată atât cash cât şi credite bancare tip Prima Casa sau Credit Imobiliar.

... vezi mai mult

One Residence oferă spre vânzare apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere.

Apartamente 2 camere începând cu 51.000 euro.
Apartamente 3 camere începând cu 67.000 euro.

Avans minim 15%. Se acceptă ca modalitate de plată atât cash cât şi credite bancare tip Prima Casa sau Credit Imobiliar.

Prezentare

One Residence este un proiect care se adresează atât personelor dinamice, pentru care timpul reprezintă o resursă importantă care trebuie pusă în valuare, cât şi celor care îşi doresc să beneficieze de un mediu sănătos pentru a putea să îşi încarce bateriile după aglomeraţia şi stresul de peste zi.

Stil, eleganţă, confort, siguranţă şi calitate, toate aceste obiective le-am adunat într-un proiect concentrându-ne atenţia până la cele mai mici detalii ce fac diferenţa.

One Residence este amplasat în zona Antiaeriană, lângă numeroase centre comerciale (HiperMarket Cora, Kaufland), şcoli, licee, instituţii financiar bancare, restaurante, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, fiind la doar 10 minute de Centrul Bucureştiului Unirii.

Structura de rezistenţă este de tip dual în cadre de beton armat şi diafragme de beton armat, cu închideri şi compartimentări din cărămidă tip porotherm atât la interior cât şi la exterior.

Termoizolaţia exterioară este realizată prin anvelopare cu polistiren EPS 10cm, peste care îmbrăcăm cu o tencuială decorativă rezistentă în timp.

Suprafeţele vitrate sunt realizate din tâmplărie PVC cu 5 camere cu geam termopan tratat low-e, oferind locuinţe luminoase şi reducând zgomotul până la 36 de decibeli.

 

Galerie ansamblu

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Supermarket

Lift

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
2 51 mp - 55 mp 51.000 - 55.000
3 67 mp 67.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona Antiaeriana

51.000

Bucuresti, Sector 5, Zona Antiaeriana (Rahova)

APART. 2 CAMERE, CADASTRU SI INTABULARE, DIRECT CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE !

 • 2 camere
 • 51 mp
 • Etaj 1/5
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucuresti, zona 13 Septembrie

54.000

Bucuresti, Sector 5, Zona 13 Septembrie

Apartament de vânzare 2 camere

 • 2 camere
 • 54 mp
 • Etaj 1/5

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Imobilone este o companie cu un capital 100% românesc afirmându-se pe piaţa locală prin importurile de marmură şi granit de o calitate excepţională.

Proiectele dezvoltate de Imobilone se adresează atât personelor dinamice, pentru care timpul reprezintă o resursă importantă care trebuie pusă în valuare, cât şi celor care îşi doresc să beneficieze de un mediu sănătos pentru a putea să îşi încarce bateriile după aglomeraţia şi stresul de peste zi.

Printre proiectele companiei se numără şi Midtown Residence, amplasat în zona Pache Protopopescu, pe strada Matei Voievod nr 114, la 2 minute de metrou, Iancului, lângă numeroase centre comerciale (Carrfour Mega Mall, Mega Mall), şcoli, licee, instituţii financiar bancare, restaurant, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, fiind la doar 5 minute de Centrul Bucureştiului Unirii, precum şi Liberty Residence este amplasat în zona Rahova-Trafic Greu, lângă numeroase centre comerciale (Carrfour Vulcan Center, Penny Market, Liberty Mall), şcoli, licee, instituţii financiar bancare, restaurant, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, fiind la doar 5 minute de Centrul Bucureştiului Unirii.

One Residence este amplasat în zona Antiaeriană, lângă numeroase centre comerciale (HiperMarket Cora), şcoli, licee, instituţii financiar bancare, restaurant, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, fiind la doar 10 minute de Centrul Bucureştiului Unirii.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office