Postavarului Stylish Residence 2

 • An predare
  Septembrie 2020
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  51 mp - 135 mp
 • Preţuri
  69.000 € - 145.000 €
+34
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 03 Decembrie 2019

Postăvarului Stylish Residence 2 este cel mai nou proiect residenţial care poartă amprenta Top Apartamente & SAGEX . Aşa cum am realizat până acum tot ce am promis, până la cele mai mici detalii care fac diferenţa, şi acest proiect beneficiază de Promisiunea noastră ca fiind Casa în care te regăseşti cu adevărat, confortabilă, spaţioasă şi sigură.... vezi mai mult

Postăvarului Stylish Residence 2 este cel mai nou proiect residenţial care poartă amprenta Top Apartamente & SAGEX . Aşa cum am realizat până acum tot ce am promis, până la cele mai mici detalii care fac diferenţa, şi acest proiect beneficiază de Promisiunea noastră ca fiind Casa în care te regăseşti cu adevărat, confortabilă, spaţioasă şi sigură.

Prezentare

Postavarului Stylish Residence 2 are un stil aparte, situându-se într-o locaţie (Vârful cu Dor nr 20 sector 3), accesibilă mijloacelor de transport în comun(Metrou, RATB), cafenele şi restaurante cu specific italienesc şi românesc, grădiniţe, şcoli, licee, hipermarketuri, parcul Titan, Park Lake Mall.

Vis-a-vis este Postavarului Stylish Residence 1 (Vârful cu Dor nr 25), proiect încheiat în 2019. Proiectul are un regim de intaltime de D+P+2E+3R+4R, structura de rezistenţă în cadre din beton armat şi diafragme de beton armat, compartimentări din cărămidă poroterm, de 30 cm exterior, 20 cm între apartamente, 12 cm în interiorul apartamentelor, placate pe ambele fete cu un strat de tencuiala-glet lucrat mecanizat şi vopsea lavabilă de cea mai bună calitate.

Exteriorul este placat cu polistiren de grosime 10cm EPS80, protejat cu tencuială decorativă siliconată. Curtea exterioară, respectiv parcări şi cai de acces, vor fi amenajate cu pavele de cea mai bună calitate rezistente la trafic, uzură şi intemperii.

De asemenea toată incinta va fi iluminată. Astfel că, unităţile locative din cadrul proiectul sunt spaţioase, lumioase, oferind un grad ridicat de confort până la cele mai mici detalii, elemente ce fac diferenţa fiind compus din garsoniere, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere. Demisolul este destinat parcărilor şi boxelor.

Galerie ansamblu

+ 32 Imagini

Facilităţi ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 51 mp 69.000
2 51 mp - 60 mp 69.000
3 76 mp - 90 mp 96.000 - 105.000
4 100 mp - 135 mp 125.000 - 145.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

TopApartamente

www.topapartamente.ro/

Postavarului Stylish Residence 2 este cel mai nou proiect residential care poartă amprenta Top Apartamente & SAGEX . Aşa cum am realizat până acum tot ce am promis, până la cele mai mici detalii care fac diferenţa, şi acest proiect beneficiază de Promisiunea noastră că fiind Casă în care te regăseşti cu adevărat, confortabilă, spaţioasă şi sigură.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare