• An predare
  Iulie 2020
 • Camere
  3 - 4
 • Suprafeţe
  90 mp - 120 mp
 • Preţuri
  65.000 € - 98.000 €
+25
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Iulie 2019

Riverside Residence este un concept rezidenţial urban compus din case şi grădini cu un design inovator, construite la standarde înalte de calitate, folosind tehnici de ultimă oră, totul într-un pachet complex de personalizare.... vezi mai mult

Riverside Residence este un concept rezidenţial urban compus din case şi grădini cu un design inovator, construite la standarde înalte de calitate, folosind tehnici de ultimă oră, totul într-un pachet complex de personalizare.

Prezentare

O locaţie care cuprinde un nou orizont de linişte şi aer curat.

Riverside Residence este situat în partea de Nord-Vest a Bucureştului, în mijlocul naturii, lângă râu şi pădure, între localităţile Joiţa şi Ulmi, departe de agitaţia urbană, dar la numai 10 minute distanţă de oraş, conectat direct cu centrul oraşului printr-o legătură simplă cu autostrada A1.

Complexul Riverside Residence include case de 3 şi 4 camere, modele A, B, C şi D, dispuse pentru a asigura spaţii de locuit luminoase şi primitoare.

Toate casele oferă o grădină cu terasă pentru a beneficia de viaţă în aer liber, racord la toate utilităţile şi avantajele unui proiect urbanistic complet.

Un proiect rezidenţial şi urbanistic gândit pe termen lung, cu proprietăţi disponibile încă din prezent, la doar 10 minute de Bucureşti, ieşirea pe autostradă A1.

Design exterior

Arhitectura contemporană a caselor te invită numeroase posibilităţi de exprimare a propriei personalităţi.

Design-ul arhitectural este modern şi minimalist, casele sunt construite cu dimensiuni şi suprafeţe diferite, fiind disponibile în mai multe variante de poziţionare în spaţiu şi dispunere de camere

Design interior

Locuinţele Riverside Residence sunt realizate cu finisaje şi materiale moderne, de cea mai bună calitate. Ai ocazia de a-ţi crea propria ambianţă, începând cu alegerea parchetului, texturii de gresie, culori, materiale, până la întrerupătoare. Poţi alege dintr-o gamă variată de materiale şi pachete de finisaje, pe baza unei consultanţe şi unor recomandări din partea echipei de design dintr-o varietate extinsă de opţiuni.

Creştem împreună, în familie, între prieteni

Riverside Residence este proiectat ca o comunitate primitoare şi liniştită, ideală pentru familii, un cartier nou cu parc natural propriu, utilităţi urbane complete, locuri de joacă şi un râu artificial amenajat ca punct de atracţie al proiectului.

Începând cu septembrie 2018, complexul Riverside pune la dispoziţie un teren multisport – mini football, basket, tenis şi volei – cu acces gratuit pentru rezidenţii Riverside.

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 23 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIulie 2017
 • FinalizareSeptembrie 2019
 • Start construcţieNoiembrie 2019
 • FinalizareNoiembrie 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
3 90 mp 65.000
4 115 mp - 120 mp 98.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

RIVERSIDE RESIDENCE

www.riversideresidence.ro/

Compania belgiană Triple Living este un dezvoltator imobiliar cu misiunea de a construi proiecte rezidenţiale de calitate superioară, cartiere de locuinţe în care fiecare casă, stradă sau spaţiu verde contribuie la întregul concept.

Proiectul Riverside Residence este dezvoltat de un consorţiu format din companii din Belgia, Marea Britanie şi România.

Dezvoltatorii imobiliari Skyline Europe şi Parfinim (Attis) cu o experienţă de 40 de ani au construit peste 50 de proiecte de mare amploare, în principal în Belgia, Olanda, Ungaria şi Croaţia.

Grupul Bellerive, al cărei preşedinte este Nicolae Raţiu, deţine investiţii imobiliare atât în Marea Britanie cât şi România dezvoltând unul dintre proiectele rezidenţiale de succes din Bucureşti, Carol Park Residence.

 

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Flori Gusa

Catalin Postelnicu

Ansambluri similare