• An predare
  2008
 • Camere
  27
 • Suprafeţe
  708 mp
 • Preţuri
  890.000
+18
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 21 Ianuarie 2020

Sunteţi în căutarea unor spaţii pentru birouri şi locuinţa deopotrivă într-o zonă excepţională, centrală, legată şi foarte recunoscută, în Bucureşti? Totodată, vă doriţi să aibă un potenţial de dezvoltare extraordinar pentru viitorul apropiat?
Perfect! Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate deosebită într-o zonă spectaculoasă, toc... vezi mai mult

Sunteţi în căutarea unor spaţii pentru birouri şi locuinţa deopotrivă într-o zonă excepţională, centrală, legată şi foarte recunoscută, în Bucureşti? Totodată, vă doriţi să aibă un potenţial de dezvoltare extraordinar pentru viitorul apropiat?
Perfect! Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate deosebită într-o zonă spectaculoasă, tocmai în inima Bucureştiului.

Vilă interbelică deosebită în inima Bucureştiului

Oferim la vânzare o vilă interbelică din 1938, reconsolidată şi renovată total în 2008 (structural şi estetic se prezintă ca o clădire nouă), într-o zonă excelentă, sigură şi liniştită a 13 Septembrie, Piaţa Arsenalului, lângă Hotel Marriott, Palatul Parlamentului, Parc Izvor şi Catedrala Mântuirii Neamului. Vila este dispusă pe D+P+2E+M, are 708 mp utili, 27 de camere, 12 băi, 4 bucătării, cămări, debarale, o curte mică, o terasă restrânsă şi 3 căi de acces diferite. Destinaţia este aceea de birouri şi locuinţa. Terenul aferent acestei proprietăţi este de 328 mp.

Proprietatea a fost gândită să deservească atât partea de office cât şi cea de locuit. În acest sens, demisolul, parterul şi etajul 1 sunt folosite pentru desfăşurarea activităţilor de birou, iar etajul 2 şi mansarda, ca spaţiu de locuit. Referitor la mansardă, aceasta este încă nefinalizată, însă prezintă autorizaţie de compartimentare şi compune spaţiul de locuit împreună cu etajul 2, totalizând astfel 5 apartamente şi 1 garsonieră.

Atât spaţiul office cât şi cel locuibil pot fi utilizate de proprietar pentru uzul propriu sau pot fi închiriate. Cu titlu de exemplu, spaţiul office este potrivit pentru o casă de avocatură, societate profesională notarială, sediu de firmă şi altele, având camere multiple pentru activităţi de secretariat, recepţie, săli de consiliu, săli de conferinţe, arhivă. În alt sens, dacă nu se doreşte menţinerea spaţiului office, se poate face o conversie a acestor camere în diferite spaţii de locuit precum: spaţiu de recreere, sală de tip home cinema, sală de sport, cameră de lucru, bibliotecă, dormitoare multiple şi altele.

În privinţa spaţiului de locuit (5 apartamente şi 1 garsoniera dacă se finalizează mansarda), se poate opta pentru locuinţa personală şi pentru închiriere (clasică sau în regim hotelier). Oricum ar fi, dacă vila ar fi închiriată total (nu în regim hotelier), ar genera un venit constant de 5000-6000 euro pe lună, ceea ce este un randament foarte bun raportat la suma investită. Totodată, cele 3 căi de acces diferite facilitează această segmentare şi oferă o funcţionalitate deosebită vilei (delimitează accesul după cum doreşte proprietarul). În cazul orientării spre regim hotelier, veniturile pot fi considerabil mai mari.

Referitor la potenţialul acestei vile, tendinţa nu poate fi decât în creştere (valoarea proprietăţii va creşte). Concret, potenţialul zonei este unul extraordinar. Ulterior finalizării lucrărilor la catedrală, atunci când va fi dată în folosinţă cu tot ceea ce presupune o astfel de construcţie, turismul religios se va intensifica deosebit de mult. Totodată, un flux foarte mare de oameni în zonă va solicita cu precădere anumite servicii, mai ales închirierea în regim hotelier. Cel mai probabil foarte multe construcţii îşi vor schimba destinaţia în astfel de spaţii pentru a susţine cererea. Simultan, preţurile imobilelor şi interesul în această zonă vor creşte semnificativ, proporţional cu interesul arătat şi numărul imens de persoane care o vor vizita (atât din ţară, cât şi din străinătate).

Cu privire la modul cum sunt împărţite încăperile, situaţia stă astfel:

Demisol: 4 camere, 2 băi, 4 holuri, 2 depozite; suprafaţă utilă de 105.10 mp;
Parter: recepţie, 6 birouri, 2 băi, 1 hol; suprafaţă utilă de 158.63 mp;
Etajul 1: 6 birouri, 1 bucătărie, 1 cămară, 2 băi, 2 debarale, 1 hol; suprafaţă utilă de 148.64 mp;
Etajul 2: 5 camere, 2 bucătării, 3 băi, 2 holuri; suprafaţă utilă de 135.15 mp;
Mansardă (open space) cu autorizaţie de compartimentare pentru: 5 camere, 3 băi, 1 bucătărie, 1 debara şi 2 holuri; suprafaţă utilă de 160.53 mp.

Preţul acestei proprietăţi deosebite de 708 mp utili este de 890.000 euro, ceea ce indică un preţ global de 1257 euro/mp util (sub media zonei).

Pentru orice alte informaţii sau pentru vizionări, vă rugăm să ne contactaţi.

Galerie ansamblu

+ 16 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

KOPPMEYER

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office