Viva Residence Metalurgiei Park 2

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 14 Iulie 2022

E timpul să ai casa ta în Metalurgiei Park Residence, aşa că astăzi iţi supunem atenţiei unul dintre cele mai dorite şi bine vândute proiecte rezidenţiale din cadrul Metalurgiei Park Residence şi anume Viva Residence, ajuns deja la cea de-a doua fază compusă din 6 blocuri de locuinţe mixte, însoţite de numeroase facilităţi, iar lucrările de construcţie se vor derula pe parcursul anilor 2019 ... vezi mai mult

E timpul să ai casa ta în Metalurgiei Park Residence, aşa că astăzi iţi supunem atenţiei unul dintre cele mai dorite şi bine vândute proiecte rezidenţiale din cadrul Metalurgiei Park Residence şi anume Viva Residence, ajuns deja la cea de-a doua fază compusă din 6 blocuri de locuinţe mixte, însoţite de numeroase facilităţi, iar lucrările de construcţie se vor derula pe parcursul anilor 2019 şi 2023 pentru ultimele imobile.

Prezentare

Astfel, odată cu începerea construcţiei celor 6 blocuri de locuinţe din faza a doua, care completează proiectul rezidenţial demarat la începutul anului 2016, au fost puse în vânzare şi apartamentele din blocurile 9-10-11-12-13 şi 14.

Terenul pe care se va desfăşura faza 2 a proiectului rezidenţial are o suprafaţă de 20.000 mp pe care se vor edifica cele 6 blocuri de locuinţe însoţite de parcările rezidenţilor, spaţiile verzi şi căile de acces în ansamblu. Terenul dispune de deschidere directă în Strada Drumul Binelui, dar şi de multiple căi de acces secundare cum sunt cele din strada Drumul Jilavei şi chiar de acces rapid în Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park.

Accesul către staţiile de metrou Apărătorii Patriei sau Dimitrie Leonida este acum mult mai rapid şi se poate face în doar câteva minute.

Numărul de unităţi locative ce vor rezulta după finalizarea fazei a II-a a proiectului este de 612 unităţi diverse, care se împart în: garsoniere simple decomandate, garsoniere duble tip studio, apartamente cu două şi trei camere generoase, însoţite de balcoane ample, spaţii de depozitare, boxe, parcări acoperite tip garaj şi parcări supraterane.

Regimul de înălţime al acestor noi imobile se modifică din Parter + 5 Etaje, în Parter + 6 Etaje, respectiv Parter +7 Etaje cu o distanţă mai mare între blocuri şi cu o excelentă funcţionalitate interioară oferită de modul în care au fost dispuse şi amenajate locurile de parcare ale rezidenţilor, căile de acces şi locurile de joacă.

Noile apartamente vin însoţite de locuri de parcare delimitate şi amenajate separat, oferite spre vânzare la preţurile de 5.000 Euro + TVA - loc de parcare suprateran şi 10.000 Euro + TVA - loc de parcare acoperit la parterul blocului tip garaj, fiecărui rezident care doreşte achiziţionarea unui loc de parcare individual.

Caracteristici generale

Faza a II-a dispune de aceleaşi facilitaţi oferite rezidenţilor încă din faza I a proiectului rezidenţial şi anume: loc de joacă pentru copii amenajat la standarde europene, spaţii de relaxare pentru adulţi, spaţii verzi amenajate peisagistic cu vegetaţie decorativă, un număr mare de arbori ornamentali, alei iluminate nocturn, căi de acces ample, trotuare, drumuri asfaltate şi parcări delimitate.

Dezvoltatorii proiectului anunţă totuşi intenţia de a aduce în faza a II-a o serie de îmbunătăţiri, mai ales pe segmentul părţilor comune ale imobilelor, casei scărilor şi intrărilor în imobile, care vor avea placări cu granit, videointerfoane şi rampe pentru persoanele cu dizabilităţi.

Spatiile comerciale se vor regăsi la parterul blocului 14 care are o deschidere directă în strada Drumul Binelui şi vor avea ca şi destinaţie activităţi diverse menite să întregească gradul de confort din interiorul ansamblului rezidenţial cum sunt magazinele de proximitate, supermarketurile sau micile afaceri de comunitate.

Proiectul, a cărui construcţie a început deja, va fi executat în etape, iar termenele impuse societăţii de construcţii pentru finalizare sunt: pentru Blocul 9 termenul de finalizare este decembrie 2020, iar următoarele unităţi locative (blocul 10) urmând a fi date în folosinţă în Mai 2020, Blocul 11 septembrie 2021 şi Blocul 12 în Aprilie 2022 cu menţiunea că termenele asumate sunt acoperitoare şi există posibilitatea, conform dezvoltatorilor de a da în folosinţă mult mai devreme întreg proiectul imobiliar.

Achiziţionează şi tu o locuinţă în Viva Park Residence şi bucură-te de avantajele oferite:

- Ieşire către şoseaua Berceni - Apărătorii Patriei;
- Staţii RATB în fata ansamblului;
- Preturi foarte decente, locuinţe accesibile;
- Ieşire către Şoseaua Metalurgiei - Piaţa Sudului;
- Staţii de Metrou la câteva minute distanta;
- Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
- Parc public în apropiere;
- Scoli şi grădiniţe publice în zona;
- Acces foarte rapid către Şoseaua de Centura

ACCES FACIL către centrul Capitalei

Localizarea proiectului este de asemenea excelentă din punctul de vedere al circulaţiei şi fluxului auto. De mare importanţă este pasajul subteran auto de la Piaţa Sudului care face legătura directă între Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia şi de aici către Şoseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Văcăreşti, finalizat în anul 2014.

Trei bulevarde principale: Şoseaua Berceni, Strada Turnu Măgurele şi Strada Luica au fost lărgite cu încă o banda pe fiecare sens de circulaţie, lucru care a îmbunătăţit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anunţate chiar în zona Metalurgiei, Turnul Măgurele, Apărătorii Patriei care ar urma să lege inelul median dintre Şoseaua Giurgiului şi Târgul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, în zone centrale precum Piaţa Unirii, Victoriei, în funcţie de condiţiile de trafic.

Specificaţii tehnice

Materialele şi echipamentele folosite în procesul de finisare şi amenajare a apartamentelor şi a spatiilor comune sunt:

- Tâmplărie PVC Rehau - 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, însoţită de glafuri interioare /exterioare;
- Uşi interior gama Classen de la Bella Casa diferite nuanţe şi modele;
- Centrala de apartament Ariston 24 kw;
- Parchet laminat dublu click import Austria, gresie şi faianţă import Italia;
- Obiecte sanitare moderne în bai Cersanit;
- Uşa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranţă;
- Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate şi vor dispune de placări cu granit şi balustrade vopsite electrostatic (mana curenta);
- Videointerfon montat individual;
- Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silenţioase de la Schindler.

Locuinţele din cadrul proiectului Viva Residence se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare şi de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Structura de rezistenta: imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme, placa, grinzi şi beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis în 2013. Fundaţia se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat de clasa superioara.

Închiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 30 cm lăţime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentările interioare se vor executa în totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea în final o grosime de compartimentare de 17 cm, astfel se vă realiza o atenuare a zgomotului, suficienta intre camerele aceluiaşi apartament.

Imobilele vor fi deservite de ascensoare modern de persoane, cu capacitate suficienta pentru a servi un flux ridicat de rezidenţi.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind construcţiile noi şi vor fi construite pe cadre şi grinzi de beton armat de o clasă superioara, iar pentru pereţii exteriori, dar şi pentru cei interiori, dezvoltatori rămân fideli cărămizilor tip Porotherm şi izolaţiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

În ceea ce priveşte tâmplăria PVC, aceştia au apelat la cea mai buna soluţie şi anume, vor folosi profil 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri şi low-e, la care se adaugă glafurile exterioare de la aceeaşi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact aşa cum îşi doreşte noul proprietar, acesta va avea la dispoziţie o gamă larga de modele şi culori din care să poată alege cele mai bune şi mai deosebite finisaje. Băile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar uşile interioare se vor putea alege de la firme de renume în domeniu, cum ar fi CLASSEN, BELLA CASA.

În cadrul proiectului îşi desfăşoară activitatea şi un department de design interior pus la dispoziţia celor interesaţi de un imobil în Viva Residence.

Locație

Drumul Binelui nr.31, zona Metalurgiei, Bucuresti

  Grădiniţe
  Distanță
 • Gradinita nr.264, "101 dalmatieni"
  aprox. 1.12 km
 • Gradinita nr. 264
  aprox. 1.13 km
 • Gradinita nr. 149
  aprox. 1.16 km
 • Gradinita Nr. 199
  aprox. 1.27 km
 • Cresa 4 Berceni
  aprox. 1.29 km
 • Mai multe...
 • Gradinita 193
  aprox. 1.48 km
 • Gradinita nr.193, "Dumbrava Minunata"
  aprox. 1.54 km
 • Gradinita "Panseluta", nr.166
  aprox. 1.61 km
 • Gradinita
  aprox. 1.70 km
 • Gradinita Floarea Albastra
  aprox. 1.91 km
 • Gradinita nr. 207 "Floare Albastra"
  aprox. 1.92 km
  Şcoli
  Distanță
 • Colegiul Tehnic Miron Nicolescu
  aprox. 1.12 km
 • Şcoala nr. 93 Emil Racovita
  aprox. 1.22 km
 • Scoala Generala nr. 93 Emil Racovita
  aprox. 1.24 km
 • Scoala nr.189, "Alexandru Odobescu"
  aprox. 1.25 km
 • ŞCOALA CU CLASELE I-VIII NR. 130
  aprox. 1.25 km
 • Mai multe...
 • Scoala nr. 189
  aprox. 1.29 km
 • Sala sport
  aprox. 1.35 km
 • Scoala Gimnaziala General Eremia Grigorescu
  aprox. 1.42 km
 • Scoala nr.102
  aprox. 1.42 km
 • Scoala Nr. 102 Gen. Eremia Grigorescu
  aprox. 1.43 km
 • Scoala Gimnaziala Speciala Sfantul Nicolae
  aprox. 1.56 km
 • Scoala 108
  aprox. 1.67 km
 • Gradinita 167
  aprox. 1.68 km
 • Scoala nr. 108
  aprox. 1.70 km
 • Grupul Industrial "Dacia"
  aprox. 1.75 km
  Universităţi
  Distanță
 • Universitatea Spiru Haret
  aprox. 1.19 km
 • Universitatea "Spiru Haret" (Fosta Casă de Cultură IMGB).
  aprox. 1.20 km
  Staţii autobuz
  Distanță
 • Statia Sere, linia 125, 141, 220, 232, 312
  aprox. 150 m
 • Statia Editura Aramis, linia 125, 141, 220, 232, 312
  aprox. 460 m
 • Statia Metro Berceni linii : 125, 141, 220, 232, 312
  aprox. 600 m
 • Statia UMUC S.A., linia 125, 141, 220
  aprox. 650 m
 • Statia Dumitru Brumarescu, linia 125, 141, 220
  aprox. 750 m
 • Mai multe...
 • Statia Metro Berceni, linia 125, 141, 220, 232, 312
  aprox. 780 m
 • Statia Ciceu, linia 125, 232, 312, N106, 202,74
  aprox. 800 m
 • Statia ciceu linii:74,202,125,232,312
  aprox. 800 m
 • Statia Bd. Alexandru Obregia / Platforma Metalurgiei / Turnu Magurele, linia 125, 141, 220, 232, 312, 313, N105, N106, 202, 73,74
  aprox. 800 m
 • Aleea Raul Targului
  aprox. 1.00 km
 • RATB Aliorului 73, 242, 313
  aprox. 1.06 km
 • Statia Bd. Constantin Brancoveanu / Dorohoi, linia 141, 220, 202
  aprox. 1.07 km
 • Statia Real Berceni, linia 232
  aprox. 1.09 km
 • Statia Comisani linia 125
  aprox. 1.13 km
 • Statia Piata de Gros, linia 312
  aprox. 1.17 km
  Staţii metrou
  Distanță
 • Metrorex. Staţia Apărătorii Patriei (M2)(1986)
  aprox. 1.20 km
 • Aparatorii Patriei (M2)
  aprox. 1.20 km
 • Statia Dimitrie Leonida (I.M.G.B) statie metrou M2
  aprox. 1.36 km
 • Dimitrie Leonida (M2)
  aprox. 1.47 km
  Parcuri
  Distanță
 • Parc
  aprox. 820 m
 • Parc
  aprox. 830 m
 • Parc
  aprox. 830 m
 • Loc de Joaca
  aprox. 850 m
 • Parc
  aprox. 920 m
 • Mai multe...
 • Loc de joaca
  aprox. 940 m
 • Parc
  aprox. 1.00 km
 • Parc
  aprox. 1.02 km
 • Parc
  aprox. 1.09 km
 • Parc
  aprox. 1.10 km
 • Parc
  aprox. 1.12 km
 • Parc
  aprox. 1.13 km
 • Parc
  aprox. 1.21 km
 • Parc
  aprox. 1.28 km
 • Parc
  aprox. 1.34 km
  Teren sportiv
  Distanță
 • Sala de sport
  aprox. 1.35 km
 • Teren sportiv
  aprox. 1.42 km
 • Teren sportiv
  aprox. 1.45 km
 • Teren sportiv
  aprox. 1.58 km
 • Teren sportiv
  aprox. 1.61 km
  Parcări
  Distanță
 • Parcare
  aprox. 390 m
 • Parcare
  aprox. 580 m
 • Parcare
  aprox. 680 m
 • Parcare
  aprox. 700 m
 • Parcare
  aprox. 700 m
 • Mai multe...
 • Parcare
  aprox. 830 m
 • Parcare
  aprox. 900 m
 • Parcare
  aprox. 910 m
 • Parcare
  aprox. 950 m
 • Parcare
  aprox. 1.00 km
 • Parcare
  aprox. 1.03 km
 • Parcare
  aprox. 1.04 km
 • Parcare
  aprox. 1.15 km
 • Parcare
  aprox. 1.19 km
 • Parcare
  aprox. 1.19 km
  Supermarket
  Distanță
 • Grand Arena
  aprox. 590 m
 • Centrul comercial Grand Arena
  aprox. 610 m
 • Grand Arena
  aprox. 620 m
 • Carrefour Berceni (Grand Arena)
  aprox. 620 m
 • Lidl
  aprox. 660 m
 • Mai multe...
 • Selgros Berceni
  aprox. 820 m
 • Mega Image Turnul Magurele Non-Stop
  aprox. 890 m
 • Metro Berceni
  aprox. 890 m
 • Pars German
  aprox. 1.04 km
 • JUMBO Berceni
  aprox. 1.07 km
 • Auchan Berceni
  aprox. 1.15 km
 • Profi
  aprox. 1.19 km
 • Speed Market for you
  aprox. 1.20 km
 • Complex Comercial Aparatorii Patriei
  aprox. 1.20 km
 • Piata de Gros Bucuresti
  aprox. 1.22 km
  Hipermarket
  Distanță
 • Hornbach
  aprox. 620 m
 • Selgros
  aprox. 840 m
 • Metro Berceni
  aprox. 890 m
  Cartier
  Distanță
 • VIVA RESIDENCE
  aprox. 1.77 km
  Spital
  Distanță
 • Dispensarul Berceni
  aprox. 1.08 km
 • Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie Sfantul Luca
  aprox. 1.43 km
 • Spitalul nr. 10 "Sf. Luca" - Bolnavi cronici si Geriatrie
  aprox. 1.44 km
 • Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie Sfantul Luca
  aprox. 1.48 km
 • HIPERDIA Bagdasar - Arseni (en)
  aprox. 1.57 km
 • Mai multe...
 • Pavilionul 7
  aprox. 1.57 km
 • Centrul de excelenta neurochirurgie
  aprox. 1.58 km
 • Spitalul clinic de Urgenta Bagdasar Arseni (fost 9) (en)
  aprox. 1.63 km
 • Neurologie Pediatrica 1
  aprox. 1.65 km
 • "Alexandru Obregia" Hospital
  aprox. 1.67 km
 • INSTITUTUL NATIONAL DE NEUROLOGIE SI BOLI NEUROVASCULARE (en)
  aprox. 1.77 km
 • Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare
  aprox. 1.78 km
 • Medinst
  aprox. 1.78 km
 • PSIHIATRIE PEDIATRICA (en)
  aprox. 1.84 km
 • INSTITUTUL NATIONAL DE NEUROLOGIE SI BOLI NEUROVASCULARE-SECTIA NEUROCHIRURGIE (en)
  aprox. 1.88 km
  Farmacie
  Distanță
 • Centrofarm Grand Arena
  aprox. 600 m
 • Belladona
  aprox. 990 m
 • Farmacia Belladonna 7
  aprox. 1.05 km
 • Plafar
  aprox. 1.23 km
 • Farmacia Alissa Retail
  aprox. 1.39 km
 • Mai multe...
 • Farmacie
  aprox. 1.40 km
 • Farmacia Dona 7
  aprox. 1.44 km
 • Farmacia Catena
  aprox. 1.47 km
 • Tinos
  aprox. 1.52 km
 • Farmaplanet Grup
  aprox. 1.56 km
 • Fastpharm
  aprox. 1.57 km
 • Anava Farm
  aprox. 1.62 km
 • Catena
  aprox. 1.64 km
 • Dona
  aprox. 1.66 km
 • Minerva
  aprox. 1.69 km
  Bar
  Distanță
 • CRAMA GHIOCEL
  aprox. 1.45 km
  Pub
  Distanță
 • Magic Pub
  aprox. 1.75 km
  Restaurant
  Distanță
 • Jerry's Pizza - Berceni
  aprox. 470 m
 • Restaurant Anysan
  aprox. 1.10 km
 • Acvila
  aprox. 1.17 km
 • Dora's Doner Kebab
  aprox. 1.20 km
 • Maverick
  aprox. 1.28 km
 • Mai multe...
 • Restaurant La Sediu
  aprox. 1.39 km
 • Provence - Berceni
  aprox. 1.49 km
 • Casa Anghel
  aprox. 1.67 km
 • La Sediu
  aprox. 1.73 km
 • L'Incontro Berceni
  aprox. 1.73 km
 • Restaurant L'Incontro
  aprox. 1.74 km
 • Restaurant - Pizzerie "Casa Stan"
  aprox. 1.74 km
 • Kaufland grill
  aprox. 1.88 km
 • Pizza Hut
  aprox. 1.88 km
 • Restaurant - Pizzerie Aubert (en)
  aprox. 1.88 km
  Banca
  Distanță
 • Bancpost
  aprox. 970 m
 • Banca Transilvania - Ag. Berceni
  aprox. 1.00 km
 • UniCredit Bank - Ag. Berceni
  aprox. 1.03 km
 • Sucursala Banca Transilvania (en)
  aprox. 1.04 km
 • Garanti Bank
  aprox. 1.05 km
 • Mai multe...
 • BRD
  aprox. 1.07 km
 • Sucursala Raiffeisen Bank
  aprox. 1.19 km
 • CEC Bank
  aprox. 1.29 km
 • Alpha Bank
  aprox. 1.30 km
 • BCR Aparatorii Patriei
  aprox. 1.33 km
 • BRD
  aprox. 1.35 km
 • ING Obregia
  aprox. 1.41 km
 • Piraeus Bank Romania - Agentia Berceni
  aprox. 1.50 km
 • CEC Bank
  aprox. 1.51 km
 • Libra Bank (en)
  aprox. 1.52 km
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
11 luni până la finalizare

Dezvoltator

SUD REZIDENTIAL - promotor imobiliar

Alte telefoane

Istoric