Titan Parc - Grigorescu

Descrierea cartierului Titan Parc - Grigorescu

Zona Titan Parc - Grigorescu este localizată în Sectorul 3 al Capitalei și este ideală pentru cei care își doresc să petreacă cât mai mult timp în natură. Dacă vrei să te muți aici, trebuie să știi că locuințele se află, în general, în blocuri vechi. La marile bulevarde găsești imobile cu 10 etaje, iar în spatele acestora blocuri cu regim de înălțime mic.

Titan Parc - Grigorescu este o zonă potrivită pentru cei care vor să aibă un mall în apropiere unde să se relaxeze, să meargă la cinema sau să-și facă cumpărăturile, dar și pentru familiile cu copii grație parcului cu dimensiuni generoase amenajat cu numeroase locuri de joacă.

Află mai multe detalii specifice despre acest cartier explorând și taburile: Mijloace de transport | Învățământ | Supermarket/Mall | Medical | Restaurante | Bănci | Recreere | Parcări.

Dacă te muți în zona Titan Parc - Grigorescu și preferi să călătorești cu metroul spre birou, atunci îți recomandăm să te orientezi spre blocurile aflate în apropierea intersecției dintre Strada Liviu Rebreanu și Bulevardul Nicolae Grigorescu. Aici găsești stația de metrou Titan de unde poți ajunge în 10-15 minute la Piața Unirii, fără să fie nevoie să schimbi magistrala. Dacă lucrezi în zona de nord a orașului, de la Piața Unirii ai legătură cu magistrala M2 care te va transporta rapid până în Pipera, evitând astfel traficul de la orele de vârf.

În cazul în care alegi o garsonieră sau un apartament în zona mall-ului ParkLake Shopping Center, vei ajunge pe jos în doar câteva minute la stația de metrou Dristor, iar dacă ești interesat, mai degrabă, de locuințele din apropierea Pieței Titan vei putea lua metroul de la stația Nicolae Grigorescu.

Pe arterele principale ai la dispoziție și mai multe tramvaie și autobuze. Printre acestea amintim autobuzul 311 care are capătul la Piața Rosetti, la doi pași de km 0 al Capitalei, și tramvaiul 27 care ajunge în zona Parcului Carol I, a Patriarhiei Române și la Piața Unirii.

Consultă harta pentru a afla unde sunt poziționate stațiile mijloacelor de transport în comun din zona Titan Parc.

Locuitorii din această zonă își fac cumpărăturile în mall-ul ParkLake Shopping Center, care include un hipermarket Carrefour, sau de la Piețele Titan, Matei Ambrozie și Râmnicu Sărat. Dacă te muți aici, ai la dispoziție și Complexul Comercial Galeriile Titan, care a fost modernizat cu câțiva ani în urmă și se află în imediata vecinătate a stației de metrou Titan.

Poți să ajungi destul de ușor cu mașina și la hipermarketul Auchan Vitan și la Piața Bobocica, ambele situate la intersecția dintre Bulevardul Râmnicu Sărat, Calea Vitan și Bulevardul Energeticienilor. La fel, în câteva minute poți să ajungi la magazinul Lidl de pe Strada Fizicienilor sau la complexul comercial de pe Șoseaua Mihai Bravu, unde găsești un magazin Kaufland, pet shop-uri Maxi Pet și Animax, alături de alți retaileri.

Găsești pe hartă poziționarea piețelor și centrelor comerciale unde îți poți face cumpărăturile dacă locuiești în zona Titan Parc - Grigorescu.

Zona Titan Parc - Grigorescu este ideală dacă ești o persoană foarte activă, punând la dispoziția locuitorilor numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber. Poți merge dimineața la alergat în Parcul Alexandru Ioan Cuza, unul dintre cele mai mari din Capitală, cu o suprafață de circa 85 de hectare, sau poți face plimbări lungi aici în weekend. Ai copii? Aceștia vor fi cu siguranță încântați să hrănească rațele de pe Lacului Titan.

După mergi în ParkLake Shopping Center pentru cumpărături, la masă sau pentru alte activități, Intri direct din parc. Tot prin Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul Titan sau IOR) te poți plimba și cu bicicleta. Iarna poți să te dai cu patinele pe gheață, în zonele special amenajate.

Ai la dispoziție Complexul Comercial Galeriile Titan, modernizat cu câțiva ani în urmă, chiar lângă parc, iar vara poți face o baie în water park-ul aflat vis-a-vis de Piața Titan.

Află, mai jos, ce alte opțiuni de petrecere a timpului liber ai dacă locuiești în această zonă.

Zona Titan Parc - Grigorescu este ideală pentru familiile cu copii având în vedere faptul că aici găsim atât grădinițe, cât și școli gimnaziale și chiar și Liceul Teoretic “Dante Alighieri”. Acesta din urmă are clase bilingve cu predare în limba italiană. În plus, dispune de o sală de sport și de un bazin de înot.

Vezi aici care sunt cele mai apropiate unități de învățământ în zona în care îți cauți noua locuință.

Vrei să te muți în zona Titan Parc - Grigorescu și nu știi care sunt cele mai apropiate unități sanitare? La intersecția Bulevardului Nicolae Grigorescu cu Strada Liviu Rebreanu găsești Hyperclinica MedLife Titan. Nu departe de aceasta se află și Policlinica Titan.

Află de pe hartă cum ajungi aici. Găsești și alte clinici private din apropiere.

Ai câteva restaurante și fast food-uri de-a lungul Bulevardului Nicolae Grigorescu și oricând te poți opri în drum spre casă la mall-ul ParkLake care include un food court cu mâncare potrivită pentru toate gusturile.

Alte fast food-uri mai găsești în zona Dristor, la intersecția dintre Șoseaua Mihai Bravu, Calea Dudești și Bulevardul Camil Ressu. Pentru că ai la dispoziție mai multe stații de metrou, poți să ajungi ușor la terasele, restaurantele și cafenelele din centru.

Aruncă o privire pe hartă și vezi unde poți să mănânci în oraș, dacă te muți în zona Titan Parc - Grigorescu.

Găsești cele mai multe sucursale bancare și ATM-uri în apropiere de Piața Titan și de stația de metrou Titan. Consultă harta pentru mai multe detalii.

Dacă te muți în această zonă și te gândești deja la ce vei face cu mașina, atunci îți recomandăm să verifici la Direcția Generală Impozite și Taxe Locale Sector 3 dacă ai posibilitatea de a închiria un loc de parcare pentru a evita eventualele probleme cu care ai putea să te confrunți.

Încearcă să eviți Bulevardul Camil Ressu la orele de vârf, dacă te deplasezi cu mașina prin oraș. Traficul ajunge să fie destul de îngreunat. Aruncă o privire pe hartă și vezi unde găsești principalele parcări din zonă.

Ansambluri Rezidenţiale din cartierul Titan Parc - Grigorescu

162 rezultate

În zona Titan Parc - Grigorescu găsești, în principal, blocuri vechi. La marile bulevarde sunt poziționate imobile cu 10 etaje, iar în spatele acestora blocuri cu regim de înălțime redus.

Momentan, în acest cartier nu sunt ansambluri rezidențiale noi de anvergură. Poți consulta harta pentru a identifica proiectele rezidențiale din București aflate în alte cartiere.

Printre cele mai noi ansambluri rezidenţiale care se dezvoltă în această zonă se numără ONE Cotroceni Park, ONE Verdi Park, Luxuria Residence, Greenfield Baneasa Residence, ONE Floreasca Vista, Estoria City, Alongside Unirii Fountains, Lake House 2, Level II, New World Militari, Dimri Residence, Eden Concept - Premium Apartments, Nordis View, Cloud9 Residence, NOA Residence, Premium Plaza Apartments, Parcului20, POEM Residence, New Colentina Residence, Quantum Garden Residence Village, vezi mai multe... . Consultă harta pentru a afla care sunt ansamblurile rezidenţiale din cartierul Titan Parc - Grigorescu şi din apropiere.

Preţurile apartamentelor din cartierul Titan Parc - Grigorescu

Apartamentele din acest cartier se încadrează în media de preț a Bucureștiului. Iată mai jos prețurile medii pe metru pătrat util în funcție de numărul de camere ale apartamentelor:

Indicele imobiliare.ro

IMO Bucuresti vezi mai multe detalii

1.761 €/mp

01.06.22 - 30.06.22

+0,8%  (14 €/mp) faţă de luna 5/2022

+15,5%  (236 €/mp) faţă de luna 6/2021

Vezi detalii despre preţuri

Chiriile apartamentelor din cartierul Titan Parc - Grigorescu

Dacă te gândeşti să iei în considerare acest cartier pentru a te muta în chirie într-un apartament, iată mai jos nivelul preţurilor în funcţie de numărul de camere:

Apartamente cu o cameră

În acest cartier vei găsi printre cele mai ieftine chirii din București. Chiria medie practicată pentru apartamentele cu o cameră este de:
250 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 2 camere

Apartamentele bicamerale se numără printre cele mai accesibile din Capitală. Chiria medie practicată pentru astfel de apartamente este de:
330 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 3 camere

Chiriile pentru apartamentele tricamerale sunt printre cele mai accesibile din oraș. Chiria medie practicată pentru astfel de apartamente este de:
400 Euro.

Vezi ofertele

preţExpert

Fie că vrei să vinzi sau să cumperi un apartament, cu aplicaţia preţExpert poţi face o evaluare rapidă a proprietăţii, astfel încât tu să iei cea mai bună decizie, în interesul tău.

Vrei să cumperi?

înainte de a face marele pas, verifică preţul cu aplicaţia preţExpert. Vezi dacă nu cumva ar mai fi loc de negociere.

Verifică preţul proprietăţii

Vrei să vinzi?

Află care este cel mai bun preţ de vânzare pentru proprietatea ta şi în cât timp poți să o vinzi!

Află preţul de vânzare

Ultimele anunţuri imobiliare adăugate în Titan Parc - Grigorescu

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Liviu Rebreanu, 4 camere, 112.7 mp, Etaj 10

Va prezentam un nou proiect Neofort, situat in zona noua a cartierului Titan, format din 2 corpuri a cate 2 scari, care dispun de un total de 148 unitati locative, structurate pe 10 etaje: spatii...

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Camil Ressu, 4 camere, 123 mp, Etaj 4 / 4

Eugene Estate va propune spre vanzare, un apartament de 123 m2 la gri. Apartamentul este contruit pe 2 etaje distribuit astfel, living spatios cu deschidere balcon, baie, dormitor respectiv...

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Nicolae Grigorescu, 2 camere, 54 mp, Etaj 1 / 1

Estate Network va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat si cu o terasa spatioasa de 25 mp, intr-o zona semicentrala a Bucurestiului, intr-un complex rezidential din zona...

Vânzare garsoniera în Bucureşti

zona Nicolae Grigorescu, o cameră, 32 mp, Etaj 10

Exces Imobiliare va ofera spre vanzare o garsoniera situata in zona Nicolae Grigorescu,5 minute Metrou Titan, semidecomandata, situat la etajul 10/10, bloc construit in anul 1983...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Nicolae Grigorescu, 2 camere, 50 mp, Etaj 2

Se ofera spre inchirere apartament la 10 min de metrou Nicolae Grigorescu, 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, 50mp, constr. intre 1978 si 1990, supr....

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Nicolae Grigorescu, 2 camere, 50 mp, Etaj 2

GLX2368B078. GalaxyImob va propune spre inchiriere un apartament modern in zona Nicolae Grigorescu. Apartamentul este situat la etajul 2/10 al unui imobil finalizat in anul 1980, se inchiriaza...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Nicolae Grigorescu, 2 camere, 55 mp, Etaj 3 / 5

Inchiriere Ap. 2 camere la 5 min de metrou Nicolae Grigorescu, Dotat si utilat complet, cu centrala proprie, masina de spalat vase si masina de spalat rufe, frigider, aspirator. Este situat langa...