Vatra Noua - Sisesti

Descrierea cartierului Vatra Noua - Sisesti

Zona Vatra Nouă-Sisești se află în Sectorul 1 al Capitalei și cuprinde în special case și vile. Există însă și unele ansambluri rezidențiale noi. Zona este situată la marginea Pădurii Băneasa din nordul orașului, în imediata vecinătate a Aeroportului Băneasa.

Dacă îți dorești să te muți aici, atunci trebuie să știi încă de la început că aceasta este una dintre cele mai scumpe zone din București și se extinde și acum pe segmentul rezidențial. Există în continuare terenuri neexploatate în Vatra Nouă-Sisești. Ia în considerare și faptul că vei avea nevoie, cel mai probabil, de o mașină pentru a putea să te deplasezi rapid spre centrul orașului sau la cumpărături.

Află mai multe detalii specifice despre acest cartier explorând și taburile: Mijloace de transport | Învățământ | Supermarket/Mall | Medical | Restaurante | Bănci | Recreere | Parcări.

În această parte a orașului nu ai la dispoziție foarte multe opțiuni de transport în comun. Traseul autobuzului 261 traversează zona și oferă o legătură directă cu zona Piața Presei - Herăstrău. Autobuzul 205, cu stații pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, te poate ajuta să ajungi în cartierul Bucureștii Noi sau în zona Gara de Nord.

Viitorul magistralei de metrou M6, care ar fi urmat să ajungă pe Șoseaua București - Ploiești aflată la marginea zonei Vatra Nouă - Sisești, este unul incert. Actualul ministru al Transporturilor declarând la începutul anului că proiectul nu este unul fezabil și că Metrorex ar trebui să-ți concentreze eforturile pe alte investiții.

La ora actuală, cea mai apropiată stație de metrou se găsește în apropiere de capătul Șoselei Gheorghe Ionescu Sisești. Este vorba despre stația ce face parte din terminalul multimodal Străulești.

Pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, în apropiere de sediul Romatsa, există un magazin Kaufland de unde îți poți face cumpărăturile. În apropiere ai și un Mega Image. Pentru mai multă diversitate poți să mergi la centrul comercial de pe Șoseaua București - Târgoviște, unde ai la dispoziție magazine Kaufland, Pepco sau Lidl.

Ajungi, totodată, rapid la magazinele din zona Băneasa - Selgros, Mega Image Decathlon, Dedeman - și la mall-ul Băneasa Shopping City care include și primul magazin IKEA din România. O altă variantă, dacă nu te deranjează să mergi mai mult cu mașina la cumpărături, poate fi centrul comercial Colosseum Retail Park de pe Șoseaua Chitilei sau mall-ul Promenada.

Aruncă o privire pe hartă. Află unde vei merge la cumpărături când te vei muta în zona Vatra Nouă - Sisești.

Îți poți petrece timpul liber făcând o plimbare la mall-ul Băneasa Shopping City. Aici poți juca biliard sau bowling și există și un cinema. Dacă ai copii, nu rata Grădina Zoologică București situată în apropiere, iar dacă preferi să faci o plimbare lungă în natură, atunci trebuie să știi că ajungi destul de repede cu mașina în comuna Mogoșoaia unde poți face o plimbare prin parcul Palatului Mogoșoaia.

Consultă harta și află ce alte opțiuni de petrecere a timpului liber ai dacă te muți în zona Vatra Nouă-Sisești.

În această zonă nu găsești foarte multe unități de învățământ. Ai la dispoziție, de exemplu, Școala privată Aletheea, pe Drumul Piscul Moșului. În apropiere de malul lacului Grivița funcționează și King’s Oak British International School.

Consultă harta pentru a vedea ce alte opțiuni ai în împrejurimi pentru copiii tăi.

Cele mai apropiate unități sanitare la care vei avea acces la ora actuală, dacă te muți în zona Vatra Nouă - Sisești, sunt clinicile private din Băneasa. În următorii ani, însă, chiar la intersecția dintre Șoseaua București - Târgoviște și Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești (zona Doi Cocoși) va fi construit Spitalul de Urgență “Sfântul Vasile cel Mare” care va fi cel mai modern spital de urgență din Capitală și unul dintre cele mai mari din țară.

Află unde sunt localizate cele mai apropiate unități medicale consultând harta.

Găsești o serie de restaurante pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Unul dintre cele mai cunoscute, Doi Cocoși, se află la intersecția cu Șoseaua București-Târgoviște. Food court-ul mall-ului Băneasa Shopping City îți oferă numeroase opțiuni, de la restaurante de tip fast-food - KFC, MCDonald’s, Taco Bell - la preparate cu specific grecesc, chinezesc sau libanez. Ai la dispoziție aici și câteva cofetării și cafenele.

Cu mașina ajungi destul de ușor și la mall-ul Promenada. Și aici ai destul de multe opțiuni în food court, dar și terase în aer liber. Să nu uităm nici de restaurantul aflat la cea mai mare înălțime din oraș, situat în clădirea Sky Tower de lângă mall și nici de restaurantele de pe Calea Floreasca.

Consultă harta și vezi unde poți lua masa în oraș, dacă te muți în zona Vatra Nouă - Sisești.

Cele mai multe bănci și ATM-uri sunt disponibile în cadrul mall-ului Băneasa Shopping City la care ajungi la rapid cu mașina din zona Vatra Nouă-Sisești. Consultă harta și vezi ce alte opțiuni ai la dispoziție.

Această parte a Sectorului 1 din Capitală cuprinde în special case și vile moderne, multe dintre ele situate chiar la marginea Pădurii Băneasa. Dacă optezi pentru o astfel de proprietate, ai putea să ai spațiu pentru mașina ta direct în curte sau în garaj.

Dacă ești interesat însă de ansamblurile rezidențiale construite în zonă, atunci îți recomandăm să discuți direct cu dezvoltatorul despre posibilitatea de a cumpăra un loc de parcare. Consultă harta pentru a afla care sunt principalele parcări situate în apropiere.

Ansambluri Rezidenţiale din cartierul Vatra Noua - Sisesti

1 rezultat

În zona Vatra Nouă - Sisești găsești multe case și vile moderne.

Printre cele mai noi ansambluri rezidenţiale care se dezvoltă în această zonă se numără Rezidential Garden. Consultă harta pentru a afla care sunt ansamblurile rezidenţiale din cartierul Vatra Noua - Sisesti şi din apropiere.

Preţurile apartamentelor din cartierul Vatra Noua - Sisesti

Prețurile apartamentelor din acest cartier sunt peste media de preț a Capitalei. Iată mai jos prețurile medii pe metru pătrat util în funcție de numărul de camere ale apartamentelor:

Indicele imobiliare.ro

IMO Bucuresti vezi mai multe detalii

1.761 €/mp

01.06.22 - 30.06.22

+0,8%  (14 €/mp) faţă de luna 5/2022

+15,5%  (236 €/mp) faţă de luna 6/2021

Vezi detalii despre preţuri

Chiriile apartamentelor din cartierul Vatra Noua - Sisesti

Dacă te gândeşti să iei în considerare acest cartier pentru a te muta în chirie într-un apartament, iată mai jos nivelul preţurilor în funcţie de numărul de camere:

Apartamente cu o cameră

În acest cartier vei găsi cele mai scumpe chirii din București. Chiria medie practicată pentru apartamentele cu o cameră este de:
425 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 2 camere

Chiriile apartamentelor bicamerale se încadrează în media pe oraș. Astfel, chiria medie practicată pentru acest tip de apartamente este de:
470 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 3 camere

Chiriile apartamentelor tricamerale se încadrează în media pe oraș. Astfel, chiria medie practicată pentru acest tip de apartamente este de:
520 Euro.

Vezi ofertele

preţExpert

Fie că vrei să vinzi sau să cumperi un apartament, cu aplicaţia preţExpert poţi face o evaluare rapidă a proprietăţii, astfel încât tu să iei cea mai bună decizie, în interesul tău.

Vrei să cumperi?

înainte de a face marele pas, verifică preţul cu aplicaţia preţExpert. Vezi dacă nu cumva ar mai fi loc de negociere.

Verifică preţul proprietăţii

Vrei să vinzi?

Află care este cel mai bun preţ de vânzare pentru proprietatea ta şi în cât timp poți să o vinzi!

Află preţul de vânzare

Ultimele anunţuri imobiliare adăugate în Vatra Noua - Sisesti

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Sisesti, 2 camere, 52.11 mp, Parter / 6

REA1010390 SVN Romania va propune spre vanzare un apartament superb compus din 2 camere, aflat la parterul inalt al unui imobil rezidential de tip P+6, construit in anul 2011, in zona Sisesti....

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Sisesti, 3 camere, 98.6 mp, Etaj 3 / 4

REA1010529 SVN Romania va propune un apartament de 3 camere in Sisesti. Mobilat si utliat!!! Apartamentul are 2 dormitoare generoase unul de 21.5 mp si unul de 18,3 mp, 2 bai, un living generos...

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Sisesti, 4 camere, 129 mp, Etaj 5 / 6

REA1010517 SVN Romania va propune spre vanzare un apartament superb compus din 4 camere, aflat la etajul 5 al unui imobil de tip P+6, in zona Sisesti. Apartamentul este foarte spatios,...

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Sisesti, 3 camere, 87 mp, Etaj 3 / 4

REA1010131 SVN Romania va prezinta la vanzare un apartament superb situat in zona de nord a Capitalei, in cartierul Sisesti. Apartamentul se afla intr-un ansamblu rezidential cu circuit inchis,...

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Sisesti, 3 camere, 98 mp, Parter / 7

INFINITY Real Estate are bucuria de a va prezenta un apartament unic cu 3 camere intr-un complex rezidential din zona Baneasa - Sisesti. Apartamentul este compus dintr-un living extrem de cozy,...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Sisesti, 3 camere, 116 mp, Parter / 4

GLX9362B0739. Proaspat varuit, Mobilier in dormitoare NOI!!! Garaj 1-2 masini, Centrala Termica pe gaz!!! Va propunem spre inchiriere o superba proprietate amplasata in zona Baneasa - Sisesti....